Drůbeží plátky v hořčičné omáčce
Ingredience
4 plátky kuřecích nebo krůtích prsou
trochu hladké mouky
kousek másla
2 velké cibule
2 vrchovaté lžíce plnotučné hořčice
150 - 200 ml smetany na vaření
sůl
pepř
petrželová nať
Postup
Plátky masa lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm z obou stran mírně opečeme. Vyndáme z pánve a do výpeku nasypeme nadrobno pokrájenou cibuli. Za stálého míchání osmažíme (ne do tmava). Přidáme hořčici, trochu horké vody nebo masového vývaru a rozmícháme. Vložíme plátky masa a pod pokličkou dusíme doměkka. Až je maso měkké, přilijeme smetanu a vmícháme posekanou zelenou petrželku. Necháme přejít varem. Podáváme s rýží nebo těstovinami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Krůtí soté,
Drůbeží játra s jablky na kari,
Krůtí bylinková pečeně,
Krůtí řízky s kukuřičnými lupínky,
Krůtí závitek se špenátem a šunkou,
Calzone s krůtím masem,
Játra na cibulce,
Krůtí pečeně,
Krůtí roládky,
Krůtí kýta na smetaně,
Flamendr,
Drůbeží plátky v hořčičné omáčce,
Krůtí roláda s červeným zelím,
Krůtí v mrkvové omáčce,
Krůtí prsa s ořechy,
Krůtí prsa s kukuřicí,
Krůtí v hořčičné omáčce,
Chilli con carne,
Drůbeží plátky ve smetaně,
Krůta obložená plněnými jablky,
další recepty z kategorie Drůbeží maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.