Drůbeží šťavnatý řízek
Ingredience
4 plátky kuřecích nebo krůtích prsou
sůl
8 plátků anglické slaniny
vejce
hladká mouka
strouhanka
olej na smažení
Postup
Plátky masa z obou stran osolíme a lehce naklepeme. Na každou stranu masa připlácneme plátek anglické a paličkou lehce přiklepneme, aby tam lépe držel. Maso i s anglickou obalíme v klasickém trojobalu a z obou stran osmažíme na rozpáleném tuku dozlatova. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty:
Bažant na zázvoru,
Krůtí soté,
Krůtí na divoko,
Pečená kachna,
Krůtí prsa v těstíčku,
Játra na cibulce,
Krůtí v sezamovém těstíčku,
Krůtí v mrkvové omáčce,
Flamendr,
Krůtí kýta na smetaně,
Krůtí plátky v pikantní omáčce,
Krůtí pochoutka,
Krůtí kari medailonky,
Kuličky z krůtího masa,
Krůtí závitek se špenátem a šunkou,
Krůtí prsa s rozmarýnem a fazolemi,
Drůbeží plátky ve smetaně,
Krůtí bylinková pečeně,
Krůtí prsa s kukuřicí,
Krůtí roláda s červeným zelím,
další recepty z kategorie Drůbeží maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.