Drůbeží šťavnatý řízek
Ingredience
4 plátky kuřecích nebo krůtích prsou
sůl
8 plátků anglické slaniny
vejce
hladká mouka
strouhanka
olej na smažení
Postup
Plátky masa z obou stran osolíme a lehce naklepeme. Na každou stranu masa připlácneme plátek anglické a paličkou lehce přiklepneme, aby tam lépe držel. Maso i s anglickou obalíme v klasickém trojobalu a z obou stran osmažíme na rozpáleném tuku dozlatova. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty:
Krůtí placky,
Krůtí soté,
Krůtí na divoko,
Drůbeží plátky v hořčičné omáčce,
Krůtí roláda se špenátem,
Kachna s jablky,
Kachna téměř bez práce,
Calzone s krůtím masem,
Kuličky z krůtího masa,
Krůtí kousky v sýrové omáčce,
Játra na cibulce,
Krůtí kýta po staročesku,
Krůtí závitek se špenátem a šunkou,
Bažant na zázvoru,
Krůtí v mrkvové omáčce,
Krůtí soté,
Krůtí roládky,
Krůtí pochoutka,
Krůtí rolka,
Krůtí roláda s červeným zelím,
další recepty z kategorie Drůbeží maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.