Hovězí na rozmarýnu

Hodnocení receptu

Ingredience

750 g hovězí kližky nebo krku
1 cibule
2 lžíce oleje
pár snítek rozmarýnu
sůl
mletý pepř
250 ml smetany na vaření
1-2 lžíce hladké mouky

Postup

Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky.

Pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a za častého míchání opečeme do ztmavnutí.

Osolíme, opepříme, přidáme najemno pokrájený rozmarýn, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

Ve smetaně rozkvedláme mouku a přilijeme k měkkému masu. Promícháme a společně povaříme asi 10 minut.

Podáváme s knedlíkem, rýží nebo těstovinami, co kdo rád.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 21:03:07 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři