Hovězí tatarský kebab
Ingredience
500 g zadního hovězího masa
2 hrnky vývaru
3 cibule
1-2 sladkokyselé okurky
1 bobkový list
2 lžíce kečupu
olej
1 lžíce hladké mouky
Postup
Maso nakrájíme na větší nudle nebo kostky. 5-6 minut opékáme na rozpáleném oleji. Potom zaprášíme moukou, ještě chvíli restujeme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, kečup, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.
Na malém množství oleje opečeme cibuli pokrájenou na plátky dozlatova. Přidáme k ní celý obsah hrnce s masem (bobkový list vyhodíme), nadrobno pokrájené okurky, promícháme a společně prohřejeme.
Podáváme s rýží nebo opečenými bramborami.
Podobné recepty:
Maďarský tokáň,
Telecí guláš dle klokočenských vinařů,
Namáčené maso,
Svíčkové steaky na gorgonzole ,
Bylinkové hamburgery,
Hovězí na rozmarýnu,
Mexický hovězí krk,
Dušené hovězí po florentinsku,
Tagliata na salátu s rukolou a žampiony ,
Hovězí plátky na víně,
Iblizova pochoutka,
Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou ,
Hovězí na zelenině,
Promoční telecí řízek ,
Hovězí tatarský kebab,
Kořeněná hovězí pečeně ze šálu ,
Hovězí na zelenině ,
Obrácené řízky ,
Hovězí na smetaně,
Bigos,
další recepty z kategorie Hovězí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.