Hovězí tatarský kebab

Hodnocení receptu

Ingredience

500 g zadního hovězího masa
2 hrnky vývaru
3 cibule
1-2 sladkokyselé okurky
1 bobkový list
2 lžíce kečupu
olej
1 lžíce hladké mouky

Postup

Maso nakrájíme na větší nudle nebo kostky. 5-6 minut opékáme na rozpáleném oleji. Potom zaprášíme moukou, ještě chvíli restujeme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, kečup, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.

Na malém množství oleje opečeme cibuli pokrájenou na plátky dozlatova. Přidáme k ní celý obsah hrnce s masem (bobkový list vyhodíme), nadrobno pokrájené okurky, promícháme a společně prohřejeme.

Podáváme s rýží nebo opečenými bramborami.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 21:06:08 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři