Maďarský guláš

Hodnocení receptu

Ingredience

500 g hovězí kližky
50 g tuku
2 velké cibule
lžíce sladké mleté papriky
2 lžíce rajského protlaku nebo 2 oloupaná rajčata
2 zelené papriky
sůl
česnek

Postup

Maso nakrájené na kostky opečeme rychle na pánvičce. V kastrolu rozehřejeme tuk a osmažíme na něm cibuli dorůžova. Sundáme z plotýnky, přidáme mletou papriku, na proužky pokrájenou syrovou papriku, protlak nebo na kostičky pokrájená rajčata, opečené maso a promícháme. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka. Až je maso měkké, přidáme prolisovaný česnek. Podáváme s knedlíkem nebo pečivem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 21:12:38 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři