Maďarský tokáň
Ingredience
600g předního hovězího
1 větší cibule
5-6 stroužků česneku
rajský protlak
2dcl bílého vína
sůl
pepř
sádlo nebo olej
Postup
Na tuku orestujeme nasekanou cibuli,přidáme maso pokrájené na nudličky. Až maso změní barvu,přidáme všechno ostatní.Promícháme a necháme pod pokličkou dusit 2 hodiny.Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Podobné recepty:
Hovězí na zelenině ,
Hovězí v jemné křenové omáčce,
Promoční telecí řízek ,
Hovězí plátky na víně,
Svíčkové steaky na gorgonzole ,
Mexický hovězí krk,
Hovězí na smetaně,
Maďarský guláš,
Bylinkové hamburgery,
Maďarský tokáň,
Kořeněná hovězí pečeně ze šálu ,
Obrácené řízky ,
Belzebubova dobrota pro silné nátury,
Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou ,
Bigos,
Hovězí tatarský kebab,
Telecí guláš dle klokočenských vinařů,
Dušené hovězí po florentinsku,
Namáčené maso,
Hovězí na zelenině,
další recepty z kategorie Hovězí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.