Hovězí na zelenině

Hodnocení receptu

Ingredience

500 g svíčkové, 400 g tmavé řýže
150 g květovaných růžiček
1 rajče
200 g zmrazeného zeleného hrášku
2 stroužky česneku
250 ml netučného hovězího vývaru
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky tmavého sezamového oleje

Čas přípravy

30 minut

Postup

Na větší pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozdrcený česnek, hovězí maso nakrájené na plátky a restujeme po obou stranách dohněda. Přidáme květákové růžičky a pokrájené rajče a vše podusíme asi 2 minut. Poté vsypeme rýži, zamícháme, přidáme hovězí vývar a sójovou omáčku. Snížíme teplotu, pánev přikryjeme a dále vaříme asi 10 minut, doku rýže nezměkně. Na závěr vmícháme do směsi hrášek a necháme ještě 1 minutu prohřát.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:16 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři