Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou
Ingredience
600 g hovězího masa
3 kostky zeleninového bujónu
1,5 l vody
světlá jíška
70 g čerstvé pažitky
200 ml smetany na vaření
Čas přípravy
30 minut
Postup
V 1,5 litru vařící vody rozpusťte bujón. Do vývaru vložte maso, které po uvaření doměkka vyndejte. Vývar zahustěte světlou jíškou do hustoty omáčky. Přidejte jemně sekanou pažitku a podle potřeby zjemněte smetanou na vaření. Maso nakrájejte na plátky a přelijte pažitkovou omáčkou.
Podobné recepty:
Kořeněná hovězí pečeně ze šálu ,
Bylinkové hamburgery,
Bigos,
Hovězí plátky na víně,
Namáčené maso,
Promoční telecí řízek ,
Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou ,
Tagliata na salátu s rukolou a žampiony ,
Hovězí tatarský kebab,
Obrácené řízky ,
Hovězí na smetaně,
Maďarský tokáň,
Belzebubova dobrota pro silné nátury,
Svíčkové steaky na gorgonzole ,
Hovězí v jemné křenové omáčce,
Telecí guláš dle klokočenských vinařů,
Dušené hovězí po florentinsku,
Mexický hovězí krk,
Maďarský guláš,
Hovězí na zelenině ,
další recepty z kategorie Hovězí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.