Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou

Online vaření - Domácí recepty - Domácí kuchař » Recepty hovězí maso » Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou

Hodnocení receptu

Ingredience

600 g hovězího masa
3 kostky zeleninového bujónu
1,5 l vody
světlá jíška
70 g čerstvé pažitky
200 ml smetany na vaření

Čas přípravy

30 minut

Postup

V 1,5 litru vařící vody rozpusťte bujón. Do vývaru vložte maso, které po uvaření doměkka vyndejte. Vývar zahustěte světlou jíškou do hustoty omáčky. Přidejte jemně sekanou pažitku a podle potřeby zjemněte smetanou na vaření. Maso nakrájejte na plátky a přelijte pažitkovou omáčkou.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:16 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři