Obrácené řízky
Ingredience
1 kg hovězího masa (zadní kýta)
cibule
slanina
masox
vejce
strouhanka
olej na smažení
voda
Čas přípravy
90 minut
Postup
Maso naklepeme, obalíme nejdříve ve strouhance, potom ve vajíčku a rychle krátce orestujeme z obou stran (ne dohněda). Do pekáče nakrájíme cibuli, slaninu a připravené maso zešikma postavíme aby neleželo ve šťávě. Vše zalijeme 200 ml vývaru z masoxu. A pečeme do měkka. Podáváme ozdobené a s oblíbenou přílohou.
Podobné recepty:
Obrácené řízky ,
Bylinkové hamburgery,
Telecí guláš dle klokočenských vinařů,
Hovězí plátky na víně,
Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou ,
Promoční telecí řízek ,
Dušené hovězí po florentinsku,
Hovězí na rozmarýnu,
Iblizova pochoutka,
Hovězí na zelenině,
Hovězí tatarský kebab,
Namáčené maso,
Mexický hovězí krk,
Tagliata na salátu s rukolou a žampiony ,
Hovězí na zelenině ,
Svíčkové steaky na gorgonzole ,
Kořeněná hovězí pečeně ze šálu ,
Maďarský guláš,
Maďarský tokáň,
Hovězí na smetaně,
další recepty z kategorie Hovězí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.