Telecí guláš dle klokočenských vinařů

Online vaření - Domácí recepty - Domácí kuchař » Recepty hovězí maso » Telecí guláš dle klokočenských vinařů

Hodnocení receptu

Ingredience

800 g telecího krku
600 g cibule
80 g česneku
1 lžíce protlaku
3 lž kvalitní červené papriky
2 lž sádla
sůl
pepř
kmín
majoránka
4 dl telecího vývaru
3 dl modrého portugalu

Čas přípravy

120 minut

Postup

Pekáček vymažeme sádlem a vložíme do rozpálené trouby. Kostky masa smícháme s nahrubo nakrájenou cibulí, protlakem, paprikou, solí, utřeným česnekem, pepřem, kmínem. Vložíme do pekáčku a orestujeme. Podléváme vývarem a červeným vínem a pečeme do změknutí masa. Dochutíme a přidáme majoránku. Zdobit můžeme vajíčkem vařeným nahniličko, opečeným párečkem, smaženou petrželovou natí a pečenými cherry rajčátky. Podáváme s těstovinami nebo bramborami.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:19 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři