Červená fazolová pánev
Ingredience
2 kuřecí prsní řízky
1 plechovka krájených rajčat
1 plechovka bílých fazolí ve slaném nálevu
1 vrchovatá lžička provensálského koření
olivový olej
sůl
1 vrchovatá lžíce solamylu
Postup
Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky a promícháme se solamylem. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso a opečeme do zrůžovění. Pak osolíme, okořeníme a přidáme rajčata i s nálevem. Promícháme a pod pokličkou asi 10 minut podusíme (do změknutí masa), podle potřeby podlijeme vodou. K měkkému masu přidáme propláchnuté a okapané fazole, zamícháme a necháme přejít varem.
Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Podobné recepty:
Čínská kuřecí směs,
Česnekové kuře v bylinkách,
Drůbeží prsa v kukuřici,
Kuřecí kousky s nudlemi,
Pikantní masové placičky,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Zapékané kuřecí řízky,
Kuřecí plátek s meruňkou,
Gyrosové závitky s cuketou,
Kuřecí stehna na kukuřici,
Kuře s rýžovou nádivkou,
Tortila plněná kuřecím masem ,
Kuře na divokém koření,
Pórkovo-žampionová směs,
Přírodní kuřecí řízek,
Prsíčka ve vinném těstíčku,
Cuketová omáčka s kuřetem,
Kuře á la Říhovi,
Znojemské plátky,
Kari kuře s kukuřicí,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.