Bůčková roláda

Hodnocení receptu

Ingredience

1 kg bůčku (nebo mletého masa)
200 ml mléka
sůl
mletý pepř
5-6 stroužků česneku
petrželová nať
1 lžíce majoránky
šunkový salám
párek
sterilované okurky
1 bílek

Postup

Bůček pomeleme (nebo místo něho použijeme koupené mleté maso). Osolíme, okořeníme a vmícháme mléko a hrstku posekané natě. Necháme 12 hodin odpočinout.
Na kusu alobalu z těsta vytvarujeme mokrýma rukama obdélník. Potřeme ho hořčicí, poklademe salámem, položíme párky, okurky (případně jinou náplň) a pomocí alobalu zavineme.
Přeneseme na plech a potřeme bílkem. Podlijeme vodou a v troubě vyhřáté na 200°C pečeme 45-50 minut.
Podáváme teplé s bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo studené s chlebem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 21:22:33 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři