Masová roláda se zeleninou

Hodnocení receptu

Ingredience

1 kg mletého masa
200 ml mléka
sůl
mletý pepř
hrstka zelené natě (petržel, pažitka, ...)
2 skleničky Kunovjanky (nebo jiná sterilovaná zelenina)
bílek na potření
grilovací koření
kmín na posypání

Postup

Maso promícháme s mlékem, osolíme, opepříme, vmícháme bylinky a necháme 12 hodin uležet.
Pak na alobalu rukama vytvarujeme obdélník. Rovnoměrně ho poklademe scezenou a okapanou zeleninou a pomocí alobalu opatrně srolujeme. Konce uzavřeme a přeneseme na plech nebo pekáč. Mokrýma rukama srovnáme případné nerovnosti, potřeme bílkem, posypeme kořením, podlijeme vodou (skoro do poloviny rolády) a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Pečeme 45-50 minut.
Tuto roládu můžeme plnit i jinými libovolnými náplněmi.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 21:45:30 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři