Masová směs na topinky
Ingredience
500 g mletého masa
100 g celeru
1 zelená paprika
sůl
mletý pepř
oregano
2 vejce
1 dl kečupu
křen
olej
Postup
Očištěný celer jemně nastrouháme. Papriku nakrájíme na nudličky. Na oleji osmahneme celer, přidáme maso, osolíme, opepříme, okořeníme a za stálého míchání opékáme asi 10 minut. Pak přilijeme kečup, přidáme pokrájnou papriku, promícháme, trošičku podlijeme a dusíme do změknutí papriky. Odstavíme, vmícháme celá vejce, vrátíme na plotýnku a mícháme, dokud se vejce nesrazí. Mažeme na opečené plátky chleba obyčejného či toustového. Ozdobíme kečupem a strouhaným křenem.
Podobné recepty:
Karbanátky se zelím a knedlíkem,
Bábovka pro masožravce,
Kapustová sekaná,
Dalmatské čufty,
Plněné papriky v rajské omáčce,
Boloňské špagety,
Musaka,
Rýžové závitky,
Sekaná s Kunovjankou,
Skládané koložvárské zelí,
Lasagne s masem a zeleninou,
Omáčka na špagety,
Zapečené těstoviny,
Šlehané bifteky,
Placky starého města,
Cuketové soudečky,
Kapustový bochník,
Masové kuličky,
Masové kuličky v rajské omáčce,
Maso na zelí,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.