Sekaná s Kunovjankou
Ingredience
4 plátky sekané (domácí nebo koupené)
1 sklenice Kunovjanky (sterilovná zeleninová směs v kořeněném sladkokyselém nálevu)
sůl
pepř
olej
kousek tvrdého sýra
Postup
Na trošce oleje na pánvi opečeme plátky sekané z obou stran dozlatova. Zasypeme scezenou Kunovjankou, podlijeme troškou nálevu a pod pokličkou podusíme asi 10 minut.
Podle chuti můžeme dosolit či opepřit.
Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podáváme s pečivem.
Podobné recepty:
Bůčková roláda,
Skládané koložvárské zelí,
Masová omáčka na těstoviny,
Dalmatské čufty,
Špízy z mletého masa ,
Cuketové soudečky,
Kapustová sekaná,
Plněná sekaná,
Sekaná pečeně po středomořsku,
Boloňské špagety,
Křenová sekaná se sýrem,
Střapaté koule,
Bábovka pro masožravce,
Karbanátky se zelím a knedlíkem,
Zeleninové karbenátky,
Šlehané bifteky,
Mleté řízky se sýrem,
Veselé špagety,
Musaka,
Masová roláda se zeleninou,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.