Sekaná z pekárny
Ingredience
750 g mletého masa (mix vepřového a hovězího)
2 rohlíky
trochu mléka
3 vejce
sůl
koření podle zvyklostí (dala jsem mletý pepř, oregano, majoránku a rozmačkaný česnek)
hrst strouhaného sýra
1 čerstvá paprika
100 g anglické slaniny
2-3 nožičky párku
Postup
Natrhané nebo nakrájené rohlíky zalijeme mlékem, aby se všechno vsáklo.
Maso promícháme s vejci, osolíme, okořeníme a přimícháme nasáklé rohlíky.
Papriku a slaninu pokrájíme na kostičky a vmícháme do masové směsi. Je-li třeba, můžeme zahustit strouhankou.
Do nádoby pekárny (bez háků) vložíme polovinu směsi. Na ni položíme párky a přikryjeme zbytkem. Povrch uhladíme a nádobu vložíme do pekárny.
Zapneme program pečení (1 hodina) a upečeme.
Podobné recepty:
Olomoucké madailonky,
Špízy z mletého masa ,
Masové kuličky v rajské omáčce,
Musaka,
Masové kapsy,
Lasagne se špenátem,
Rýžové závitky,
Dalmatské čufty,
Masové šátečky,
Kapusta zapečená s masem a rýží,
Sekaná pečeně,
Zapečené těstoviny,
Sekaná pečeně po středomořsku,
Kapustový pekáč,
Šlehané bifteky,
Masovo-zeleninové lasagne,
Mleté maso s kukuřicí,
Hradecké koule,
Lasagne s masem a zeleninou,
Královská sekaná,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.