Zapečené mleté maso (Shepherd pie)
Ingredience
500 g mletého masa
2 cibule
6 lžic rajského protlaku
5-6 stroužků česneku
1 mrkev
2 papriky
3 rajčata
bramborová kaše
sůl
tvrdý sýr
olej
Postup
Na pánvi rozpálíme olej a na něm opečeme pokrájenou cibuli do zezlátnutí. Přidáme maso a společně opékáme, dokud nezmění barvu. Osolíme, přidáme na kousky pokrájenou zeleninu, prolisovaný česnek, přiklopíme a dusíme doměkka. Masovou směs rozložíme do pekáče a na ni rozložíme bramborovou kaši. Povrch posypeme sýrem a dáme zapéct do trouby do zezlátnutí povrchu (cca 25 minut).
Podobné recepty:
Kuličky z krůtího masa,
Kapustová bábovka,
Masový koláč,
Dalmatské čufty,
Karbanátky se zelím a knedlíkem,
Masové koule nadivoko,
Pasticcio,
Masové koule v kečupové omáčce,
Zapečené těstoviny,
Masové kuličky s ananasem,
Masová roláda se zeleninou,
Masové kuličky v rajské omáčce,
Rýžové závitky,
Cuketové soudečky,
Kapustový bochník,
Kapustová bábovka,
Mleté řízky se sýrem,
Masová směs na topinky,
Plněná sekaná,
Placky starého města,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.