Česnekový pangasius na cibuli

Hodnocení receptu

Ingredience

4 porce ryby
4 stroužky česneku
sůl
citronová šťáva
4 velké cibule
olej
mletá paprika

Postup

Rozmačkaný česnek smícháme se solí.
Rozmražené filety osušíme, trošku pokapeme citronovou šťávou a z obou stran potřeme česnekem. Necháme půl až hodinu odležet.
Oloupané cibule nakrájíme na kolečka a nasypeme do olejem vytřeného pekáče. Na cibuli naskládáme ryby a posypeme mletou paprikou.
Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a bez pokličky upečeme (210°C, 30 minut). Nepodléváme, cibule pustí šťávu.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 10:57:46 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři