Česnekový pangasius na cibuli
Ingredience
4 porce ryby
4 stroužky česneku
sůl
citronová šťáva
4 velké cibule
olej
mletá paprika
Postup
Rozmačkaný česnek smícháme se solí.
Rozmražené filety osušíme, trošku pokapeme citronovou šťávou a z obou stran potřeme česnekem. Necháme půl až hodinu odležet.
Oloupané cibule nakrájíme na kolečka a nasypeme do olejem vytřeného pekáče. Na cibuli naskládáme ryby a posypeme mletou paprikou.
Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a bez pokličky upečeme (210°C, 30 minut). Nepodléváme, cibule pustí šťávu.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Pstruh na másle se šalvějí,
Mořské plody s rýží,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Rybí filety s těstovinami,
Těstoviny s rybím špenátem,
Krabí kremrole,
Pečený losos,
Pizza s uzeným lososem,
Zlatá rybka slaná,
Rybí nugety,
Rybí šátečky se sýrem,
Rybí filé na zelenině,
Dietní rybička,
Pečený pangasius s mandlemi,
Lázeňské filé,
Filé po cigánsku,
Zapečený pangasius,
Pstruh na másle s mandlemi,
Báječná ryba,
Hlíva na rozmarýnu,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.