Česnekový pangasius na cibuli
Ingredience
4 porce ryby
4 stroužky česneku
sůl
citronová šťáva
4 velké cibule
olej
mletá paprika
Postup
Rozmačkaný česnek smícháme se solí.
Rozmražené filety osušíme, trošku pokapeme citronovou šťávou a z obou stran potřeme česnekem. Necháme půl až hodinu odležet.
Oloupané cibule nakrájíme na kolečka a nasypeme do olejem vytřeného pekáče. Na cibuli naskládáme ryby a posypeme mletou paprikou.
Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a bez pokličky upečeme (210°C, 30 minut). Nepodléváme, cibule pustí šťávu.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Ryba s hořčicí,
Smažené rybí filé,
Lázeňské filé,
Pangasius v pivním těstíčku,
Vánoční kapr bez smažení,
Rybí filé na leču,
Smažené pangakousky,
Velké krevety s rýží ,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Ryba pod peřinou,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Česnekový pangasius na cibuli,
Pstruzi na bazalce,
Těstoviny s rybím špenátem,
Rybí nugety,
Filé na cibuli a slanině,
Ryba v citronové strouhance,
Zlaté rybí nugetky,
Ryba na řecký způsob,
Smažené pangakousky,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.