Česnekový pangasius na cibuli
Ingredience
4 porce ryby
4 stroužky česneku
sůl
citronová šťáva
4 velké cibule
olej
mletá paprika
Postup
Rozmačkaný česnek smícháme se solí.
Rozmražené filety osušíme, trošku pokapeme citronovou šťávou a z obou stran potřeme česnekem. Necháme půl až hodinu odležet.
Oloupané cibule nakrájíme na kolečka a nasypeme do olejem vytřeného pekáče. Na cibuli naskládáme ryby a posypeme mletou paprikou.
Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a bez pokličky upečeme (210°C, 30 minut). Nepodléváme, cibule pustí šťávu.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Pstruh po mlynářsku,
Ryba na řecký způsob,
Ryba liu (treska),
Filé na cibuli a slanině,
Špenátový pekáč s rybou,
Rybí filé na zelenině,
Kapr po cikánsku ,
Pstruzi na bazalce,
Pikant čudlička,
Zapečený pangasius,
Pstruh na rozmarýnu,
Ryba pod peřinou,
Rybí filé v těstíčku,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Schovaná ryba,
Filé v alobalu,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Rybí filé po ďábelsku,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Smažené rybky,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.