Pangasius raz-dva
Ingredience
4 porce pangasia
sůl
drcený kmín
olej
jogurtová omáčka
Postup
Rybu necháme rozmrznout. Osušené porce z obou stran osolíme, posypeme drceným kmínem a poprášíme moukou. Z obou stran usmažíme na rozpáleném oleji. Na talíři přelijeme rybu jogurtovou omáčkou. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Losos snadno a rychle,
Losos s koprovými brambůrkami,
Rybička v alobalu,
Pangasius na zelenině,
Zlaté rybí nugetky,
Ryba pod peřinou,
Pangasalát,
Filé na cibuli a slanině,
Pangarolky,
Velké krevety s rýží ,
Hlíva s těstovinami,
Filé po cigánsku,
Smažené rybí filé,
Rybí salát,
Krabí zelenina,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Rybí filé v těstíčku,
Zapečená rybka,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Filé v sýrovém kabátku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.