Pangasius raz-dva
Ingredience
4 porce pangasia
sůl
drcený kmín
olej
jogurtová omáčka
Postup
Rybu necháme rozmrznout. Osušené porce z obou stran osolíme, posypeme drceným kmínem a poprášíme moukou. Z obou stran usmažíme na rozpáleném oleji. Na talíři přelijeme rybu jogurtovou omáčkou. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Ryba pod peřinou,
Pangasius raz-dva,
Rybička v alobalu,
Pstruh po mlynářsku,
Hlíva na rozmarýnu,
Dietní rybička,
Kapr po cikánsku ,
Kari rybka,
Smažené rybky,
Zlaté rybí nugetky,
Kari kapr,
Smažené pangakousky,
Mořské plody s rýží,
Steak z tuňáka,
Ryba liu (treska),
Pečení pstruzi,
Filé v rajském kabátku,
Rybí šátečky se sýrem,
Smažený pangasius,
Sezamová rybička,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.