Pangasius raz-dva
Ingredience
4 porce pangasia
sůl
drcený kmín
olej
jogurtová omáčka
Postup
Rybu necháme rozmrznout. Osušené porce z obou stran osolíme, posypeme drceným kmínem a poprášíme moukou. Z obou stran usmažíme na rozpáleném oleji. Na talíři přelijeme rybu jogurtovou omáčkou. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Pstruh na másle s mandlemi,
Ryba pod peřinou,
Filé v alobalu,
Filé v páře se zeleninou,
Filé po cigánsku,
Smažené rybky,
Rybí filety s těstovinami,
Pečený pangasius s mandlemi,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Pangasalát,
Filé v rajském kabátku,
Rybička v alobalu,
Smažené pangakousky,
Pstruh na másle se šalvějí,
Pečení pstruzi,
Pangasius v pivním těstíčku,
Rybí filé po ďábelsku,
Pizza s uzeným lososem,
Velké krevety s rýží ,
Růžový kapr,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.