Pangasius v pivním těstíčku
Ingredience
4 porce pangasia (nebo jiné ryby)
1 vejce
100 ml světlého piva
hladká mouka
sůl
olej na smažení
Postup
V misce rozmícháme vejce s pivem a vmícháme tolik mouky, aby vzniklo řídké těstíčko a osolíme ho. Osušené porce ryby těstíčkem protáhneme a na rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninou.
Podobné recepty:
Česnekový pangasius na cibuli,
Ryba liu (treska),
Smažený pangasius,
Vánoční kapr bez smažení,
Kapřík v kabátku,
Pstruh na rozmarýnu,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Lososové minichlebíčky ,
Filé v rajském kabátku,
Špenátový pekáč s rybou,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Ryba s hořčicí,
Pečení pstruzi,
Zapečený pangasius,
Kari kapr,
Zlatá rybka slaná,
Ryba na řecký způsob,
Rybí filety s těstovinami,
Filé na cibuli a slanině,
Krabí zelenina,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.