Pangasius v pivním těstíčku
Ingredience
4 porce pangasia (nebo jiné ryby)
1 vejce
100 ml světlého piva
hladká mouka
sůl
olej na smažení
Postup
V misce rozmícháme vejce s pivem a vmícháme tolik mouky, aby vzniklo řídké těstíčko a osolíme ho. Osušené porce ryby těstíčkem protáhneme a na rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninou.
Podobné recepty:
Rybí šátečky se sýrem,
Schovaná ryba,
Rybí filé po ďábelsku,
Ryba liu (treska),
Lososové minichlebíčky ,
Zlaté rybí nugetky,
Pstruzi na bazalce,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Standova rybka,
Ryba s hořčicí,
Ryba v alobalu,
Hlíva na rozmarýnu,
Rybí rolky,
Losos snadno a rychle,
Kapřík v kabátku,
Kapří kuličky,
Báječná ryba,
Hlíva s těstovinami,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Ryba v citronové strouhance,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.