Pangasius v pivním těstíčku
Ingredience
4 porce pangasia (nebo jiné ryby)
1 vejce
100 ml světlého piva
hladká mouka
sůl
olej na smažení
Postup
V misce rozmícháme vejce s pivem a vmícháme tolik mouky, aby vzniklo řídké těstíčko a osolíme ho. Osušené porce ryby těstíčkem protáhneme a na rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninou.
Podobné recepty:
Standova rybka,
Smažené pangakousky,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Kapr po cikánsku ,
Česnekový pangasius na cibuli,
Pangarolky,
Ryba s hořčicí,
Filé na cibuli a slanině,
Kapřík v kabátku,
Pangasius v žampionech,
Pikant čudlička,
Ryba v alobalu,
Lázeňské filé,
Hlíva s těstovinami,
Pečení pstruzi,
Ryba na řecký způsob,
Kari kapr,
Zapečený pangasius,
Zlatá rybka slaná,
Filé po cigánsku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.