Pangasius v pivním těstíčku
Ingredience
4 porce pangasia (nebo jiné ryby)
1 vejce
100 ml světlého piva
hladká mouka
sůl
olej na smažení
Postup
V misce rozmícháme vejce s pivem a vmícháme tolik mouky, aby vzniklo řídké těstíčko a osolíme ho. Osušené porce ryby těstíčkem protáhneme a na rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninou.
Podobné recepty:
Pangasius v pivním těstíčku,
Pizza s uzeným lososem,
Vánoční kapr bez smažení,
Ryba pod peřinou,
Zapečená rybka,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Smažené pangakousky,
Rybí rolky,
Schovaná ryba,
Filé v páře se zeleninou,
Pangasius po mlynářsku,
Těstoviny s rybím špenátem,
Rybí filé po ďábelsku,
Zapečený pangasius,
Sezamová rybička,
Losos snadno a rychle,
Lososové minichlebíčky ,
Kapřík v kabátku,
Hlíva s těstovinami,
Rybí filé v těstíčku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.