Pangasius v pivním těstíčku
Ingredience
4 porce pangasia (nebo jiné ryby)
1 vejce
100 ml světlého piva
hladká mouka
sůl
olej na smažení
Postup
V misce rozmícháme vejce s pivem a vmícháme tolik mouky, aby vzniklo řídké těstíčko a osolíme ho. Osušené porce ryby těstíčkem protáhneme a na rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninou.
Podobné recepty:
Krabí zelenina,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Filé v páře se zeleninou,
Rybí filé na leču,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Rybí nugety,
Špenátový pekáč s rybou,
Rybí filé v těstíčku,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Zlaté rybí nugetky,
Tuňákové brambory,
Pstruh na másle s mandlemi,
Pangasius raz-dva,
Pangasius po mlynářsku,
Ryba pod peřinou,
Losos snadno a rychle,
Pangasius na zelenině,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Pikant čudlička,
Rybí salát,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.