Pečený losos
Ingredience
filety z lososa
olivový olej
sůl
zelená petrželka
2 stroužky česneku
Postup
Rybí filety osušíme. Z obou stran potřeme olejem a lehce osolíme.
Naskládáme je do pekáčku vyloženého papírem na pečení a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C.
Česnek a petrželku posekáme najemno a promícháme se dvěma lžícemi oleje.
Tuto směs natřeme po 10 minutách pečení na rybu, vrátíme do trouby a ještě 5 minut dopečeme.
Podobné recepty:
Losos s koprovými brambůrkami,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Filé na cibuli a slanině,
Hlíva na rozmarýnu,
Schovaná ryba,
Sezamová rybička,
Pangasius raz-dva,
Rybička v alobalu,
Česnekový pangasius na cibuli,
Pikant čudlička,
Smažené pangakousky,
Rybí filé na zelenině,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Smažené pangakousky,
Pečený losos,
Báječná ryba,
Velké krevety s rýží ,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Pangasius v pivním těstíčku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.