Pečený losos
Ingredience
filety z lososa
olivový olej
sůl
zelená petrželka
2 stroužky česneku
Postup
Rybí filety osušíme. Z obou stran potřeme olejem a lehce osolíme.
Naskládáme je do pekáčku vyloženého papírem na pečení a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C.
Česnek a petrželku posekáme najemno a promícháme se dvěma lžícemi oleje.
Tuto směs natřeme po 10 minutách pečení na rybu, vrátíme do trouby a ještě 5 minut dopečeme.
Podobné recepty:
Pangasalát,
Těstoviny s rybím špenátem,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Pizza s uzeným lososem,
Rybí filé na zelenině,
Mořské plody s rýží,
Velké krevety s rýží ,
Ryba pod peřinou,
Rybička v alobalu,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Standova rybka,
Ryba s hořčicí,
Lázeňské filé,
Báječná ryba,
Rybí filé na leču,
Hlíva na rozmarýnu,
Rybí nugety,
Losos na rozmarýnu,
Smažené pangakousky,
Špenátový pekáč s rybou,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.