Pečený losos
Ingredience
filety z lososa
olivový olej
sůl
zelená petrželka
2 stroužky česneku
Postup
Rybí filety osušíme. Z obou stran potřeme olejem a lehce osolíme.
Naskládáme je do pekáčku vyloženého papírem na pečení a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C.
Česnek a petrželku posekáme najemno a promícháme se dvěma lžícemi oleje.
Tuto směs natřeme po 10 minutách pečení na rybu, vrátíme do trouby a ještě 5 minut dopečeme.
Podobné recepty:
Rybí filé na leču,
Pstruh na másle se šalvějí,
Ryba v citronové strouhance,
Filé v sýrovém kabátku,
Filé v alobalu,
Pizza s uzeným lososem,
Tuňákové brambory,
Růžový kapr,
Rybí rolky,
Kari rybka,
Losos na rozmarýnu,
Rybí nugety,
Losos s pórkem,
Rybička v alobalu,
Filé v rajském kabátku,
Ryba pod peřinou,
Pangasius v žampionech,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Rybí filety s těstovinami,
Kapr po cikánsku ,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.