Pečený losos
Ingredience
filety z lososa
olivový olej
sůl
zelená petrželka
2 stroužky česneku
Postup
Rybí filety osušíme. Z obou stran potřeme olejem a lehce osolíme.
Naskládáme je do pekáčku vyloženého papírem na pečení a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C.
Česnek a petrželku posekáme najemno a promícháme se dvěma lžícemi oleje.
Tuto směs natřeme po 10 minutách pečení na rybu, vrátíme do trouby a ještě 5 minut dopečeme.
Podobné recepty:
Pangasius po mlynářsku,
Pangasius na zelenině,
Zlatá rybka slaná,
Ryba liu (treska),
Česnekový pangasius na cibuli,
Kari rybka,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Hlíva s těstovinami,
Losos na rozmarýnu,
Rybí filety s těstovinami,
Smažené rybí filé,
Pikant čudlička,
Steak z tuňáka,
Rybí nugety,
Pečený pangasius s mandlemi,
Rybí filé na leču,
Ryba v alobalu,
Špenátový pekáč s rybou,
Lázeňské filé,
Standova rybka,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.