Pečený losos
Ingredience
filety z lososa
olivový olej
sůl
zelená petrželka
2 stroužky česneku
Postup
Rybí filety osušíme. Z obou stran potřeme olejem a lehce osolíme.
Naskládáme je do pekáčku vyloženého papírem na pečení a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C.
Česnek a petrželku posekáme najemno a promícháme se dvěma lžícemi oleje.
Tuto směs natřeme po 10 minutách pečení na rybu, vrátíme do trouby a ještě 5 minut dopečeme.
Podobné recepty:
Pečení pstruzi,
Pstruzi na bazalce,
Schovaná ryba,
Rybí nugety,
Ryba v citronové strouhance,
Kapřík v kabátku,
Pstruh na másle s mandlemi,
Smažený pangasius,
Ryba pod peřinou,
Sezamová rybička,
Rybička v alobalu,
Kari kapr,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Filé v páře se zeleninou,
Hlíva na rozmarýnu,
Česnekový pangasius na cibuli,
Lososové minichlebíčky ,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Filé na cibuli a slanině,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.