Pstruh na másle se šalvějí
Ingredience
4 pstruzi
3 lžíce másla
sůl
drcený kmín
2 snítky čertsvé šalvěje
citron
Postup
Očištěné, omyté a osušené pstruhy ze všech stran i zevnitř lehce posolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou. Dovnitř každé ryby vložíme 2-3 šalvějové lístky.
Pekáček pořádně vymažeme máslem a ryby do něho naskládáme. Na každou ještě položíme kousíček másla.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a upečeme (asi 20 minut).
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Pstruh na másle s mandlemi,
Filé v alobalu,
Pangasius po mlynářsku,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Standova rybka,
Losos na rozmarýnu,
Rybí filé v těstíčku,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Kapří kuličky,
Filé v páře se zeleninou,
Ryba s hořčicí,
Pikant čudlička,
Losos na rozmarýnu,
Smažený pangasius,
Smažené pangakousky,
Pečený pangasius s mandlemi,
Velké krevety s rýží ,
Losos s pórkem,
Ryba liu (treska),
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.