Pstruh na másle se šalvějí
Ingredience
4 pstruzi
3 lžíce másla
sůl
drcený kmín
2 snítky čertsvé šalvěje
citron
Postup
Očištěné, omyté a osušené pstruhy ze všech stran i zevnitř lehce posolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou. Dovnitř každé ryby vložíme 2-3 šalvějové lístky.
Pekáček pořádně vymažeme máslem a ryby do něho naskládáme. Na každou ještě položíme kousíček másla.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a upečeme (asi 20 minut).
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Filé po cigánsku,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Sezamová rybička,
Mořské plody s rýží,
Pangasius v žampionech,
Krabí zelenina,
Rybí nugety,
Pangarolky,
Pečení pstruzi,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Pstruh na másle se šalvějí,
Filé v páře se zeleninou,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Schovaná ryba,
Dietní rybička,
Pangasius raz-dva,
Smažené rybky,
Standova rybka,
Losos s koprovými brambůrkami,
Pikant čudlička,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.