Pstruh na másle se šalvějí
Ingredience
4 pstruzi
3 lžíce másla
sůl
drcený kmín
2 snítky čertsvé šalvěje
citron
Postup
Očištěné, omyté a osušené pstruhy ze všech stran i zevnitř lehce posolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou. Dovnitř každé ryby vložíme 2-3 šalvějové lístky.
Pekáček pořádně vymažeme máslem a ryby do něho naskládáme. Na každou ještě položíme kousíček másla.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a upečeme (asi 20 minut).
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Sezamová rybička,
Pangasius na zelenině,
Zlaté rybí nugetky,
Smažené pangakousky,
Kari kapr,
Pstruh po mlynářsku,
Zlatá rybka slaná,
Pangasius raz-dva,
Krabí kremrole,
Rybí filé na zelenině,
Zapečený pangasius,
Rybí rolky,
Těstoviny s rybím špenátem,
Ryba v citronové strouhance,
Pangarolky,
Kari rybka,
Pangasius v žampionech,
Lososové minichlebíčky ,
Schovaná ryba,
Pangasius po mlynářsku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.