Pstruh na másle se šalvějí
Ingredience
4 pstruzi
3 lžíce másla
sůl
drcený kmín
2 snítky čertsvé šalvěje
citron
Postup
Očištěné, omyté a osušené pstruhy ze všech stran i zevnitř lehce posolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou. Dovnitř každé ryby vložíme 2-3 šalvějové lístky.
Pekáček pořádně vymažeme máslem a ryby do něho naskládáme. Na každou ještě položíme kousíček másla.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a upečeme (asi 20 minut).
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Rybí rolky,
Krabí zelenina,
Lososové minichlebíčky ,
Hlíva na rozmarýnu,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Losos na rozmarýnu,
Smažené rybky,
Báječná ryba,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Kapřík v kabátku,
Schovaná ryba,
Losos na rozmarýnu,
Filé v rajském kabátku,
Pangasius raz-dva,
Smažené rybí filé,
Filé v sýrovém kabátku,
Pečený losos,
Rybička v alobalu,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Křupavé pikantní rybí kousky,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.