Pstruh na rozmarýnu
Ingredience
4 pstruzi
2 citrony
kousek másla
4 snítky rozmarýnu
sůl
drcený kmín
Postup
Vykuchané, omyté a osušené pstruhy lehce posolíme a pokmínujeme.
Každého pstruha položíme na kus alobalu, obložíme kolečky citronu, položíme tenký plátek másla a snítku rozmarýnu. Zabalíme a uložíme na plech spojem nahoru.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 15 minut.
Potom alobal opatrně otevřeme a pečeme dalších 15 minut.
Podáváme s čerstvou zeleninou a vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty:
Pečení pstruzi,
Rybí filety s těstovinami,
Schovaná ryba,
Sezamová rybička,
Ryba v citronové strouhance,
Lázeňské filé,
Smažené pangakousky,
Rybička v alobalu,
Pizza s uzeným lososem,
Pangasius po mlynářsku,
Ryba v alobalu,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Těstoviny s rybím špenátem,
Krabí kremrole,
Filé po cigánsku,
Rybí rolky,
Losos s koprovými brambůrkami,
Pangarolky,
Kapr po cikánsku ,
Pražma královská s pečenými brambory ,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.