Růžový kapr
Ingredience
4 porce kapra
sůl
karí koření
trochu hladké mouky
trochu oleje
Postup
Porce kapra osolíme, poprášíme karí kořením a necháme krátce odpočinout. Poprášíme moukou, vložíme na rozehřátou teflonovou pánev potřenou olejem a zvolna usmažíme dorůžova. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninou.
Podobné recepty:
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Kari rybka,
Losos snadno a rychle,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Pstruh na másle se šalvějí,
Losos s pórkem,
Rybí šátečky se sýrem,
Losos s koprovými brambůrkami,
Smažené rybí filé,
Krabí kremrole,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Smažený pangasius,
Pstruzi na bazalce,
Rybí filé na zelenině,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Báječná ryba,
Rybí rolky,
Pangasius v pivním těstíčku,
Křupavé pikantní rybí kousky,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.