Růžový kapr
Ingredience
4 porce kapra
sůl
karí koření
trochu hladké mouky
trochu oleje
Postup
Porce kapra osolíme, poprášíme karí kořením a necháme krátce odpočinout. Poprášíme moukou, vložíme na rozehřátou teflonovou pánev potřenou olejem a zvolna usmažíme dorůžova. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninou.
Podobné recepty:
Kapřík v kabátku,
Pečený losos,
Ryba na řecký způsob,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Zapečený pangasius,
Hlíva na rozmarýnu,
Smažené pangakousky,
Pangasius raz-dva,
Rybí filé po ďábelsku,
Velké krevety s rýží ,
Lázeňské filé,
Těstoviny s rybím špenátem,
Pangasalát,
Pangasius na zelenině,
Rybička v alobalu,
Pangarolky,
Krabí kremrole,
Filé na cibuli a slanině,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.