Růžový kapr
Ingredience
4 porce kapra
sůl
karí koření
trochu hladké mouky
trochu oleje
Postup
Porce kapra osolíme, poprášíme karí kořením a necháme krátce odpočinout. Poprášíme moukou, vložíme na rozehřátou teflonovou pánev potřenou olejem a zvolna usmažíme dorůžova. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninou.
Podobné recepty:
Pangasius po mlynářsku,
Rybí rolky,
Krabí kremrole,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Rybí šátečky se sýrem,
Mořské plody s rýží,
Standova rybka,
Kapr na hořčici,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Losos s koprovými brambůrkami,
Filé v páře se zeleninou,
Pečený losos,
Kari rybka,
Pstruh na másle s mandlemi,
Smažené rybí filé,
Smažené rybky,
Zapečená rybka,
Zlatá rybka slaná,
Pangasius v pivním těstíčku,
Pangasius v žampionech,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.