Rybí filé na zelenině
Ingredience
4 - 6 kousků rybího filé
2 sáčky mražené zeleniny - hrášek s mrkví
2 lžíce citronové šťávy
2 - 3 rajčata
kousek másla
sůl
kmín
Postup
Pekáč vymažeme máslem. Nasypeme do něj mraženou zeleninu, pokropíme citronovou šťávou a posypeme nakrájenými rajčaty. Trochu podlijeme vodou. Filé z obou stran osolíme, okmínujeme a naskládáme na zeleninu. Na každý kousek dáme ždibek másla. Přiklopíme a vložíme do trouby vyhřáté na 250°C. Po deseti minutách odklopíme a dopečeme do zezlátnutí ryb (asi 15 minut). Podáváme s bramborovou kaší.
Podobné recepty:
Losos s pórkem,
Ryba na řecký způsob,
Rybí filé po ďábelsku,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Pangarolky,
Pangasalát,
Filé po cigánsku,
Hlíva na rozmarýnu,
Pstruh po mlynářsku,
Smažené pangakousky,
Filé v alobalu,
Pečení pstruzi,
Losos s koprovými brambůrkami,
Pečený losos,
Smažené rybky,
Pangasius v žampionech,
Vánoční kapr bez smažení,
Rybí rolky,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Pangasius na zelenině,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.