Rybí filé po ďábelsku
Ingredience
600 g rybího filé
1 lžíce hořčice
špetka mletého pepře
1 paprikový lusk
1 lžička oregana
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce jemné strouhanky
1 citron
sůl
zelená petrželka
1 citron
Postup
Paprikový lusk očistíme, odstraníme semeník a současně s petrželkou jemně nasekáme.
Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a směsí potřeme osolené porce ryby.
Vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání ozdobíme plátkem citronu, případně malými rajčátky.
Podobné recepty:
Smažené pangakousky,
Losos na rozmarýnu,
Růžový kapr,
Kapřík v kabátku,
Smažený pangasius,
Filé v alobalu,
Smažené pangakousky,
Zapečená rybka,
Česnekový pangasius na cibuli,
Zlatá rybka slaná,
Kapr po cikánsku ,
Smažené rybky,
Lososové minichlebíčky ,
Hlíva na rozmarýnu,
Hlíva s těstovinami,
Ryba v citronové strouhance,
Pangasius v žampionech,
Rybí filé v těstíčku,
Zlaté rybí nugetky,
Rybí filé na leču,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.