Rybí filé po ďábelsku
Ingredience
600 g rybího filé
1 lžíce hořčice
špetka mletého pepře
1 paprikový lusk
1 lžička oregana
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce jemné strouhanky
1 citron
sůl
zelená petrželka
1 citron
Postup
Paprikový lusk očistíme, odstraníme semeník a současně s petrželkou jemně nasekáme.
Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a směsí potřeme osolené porce ryby.
Vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání ozdobíme plátkem citronu, případně malými rajčátky.
Podobné recepty:
Rybí nugety,
Rybička v alobalu,
Báječná ryba,
Losos s koprovými brambůrkami,
Filé na cibuli a slanině,
Pangasius na zelenině,
Pstruh po mlynářsku,
Rybí filety s těstovinami,
Pstruh na rozmarýnu,
Tuňákové brambory,
Kari kapr,
Zlatá rybka slaná,
Pangasius po mlynářsku,
Losos snadno a rychle,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Losos na rozmarýnu,
Pstruh na másle se šalvějí,
Hlíva s těstovinami,
Špenátový pekáč s rybou,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.