Rybí filé po ďábelsku
Ingredience
600 g rybího filé
1 lžíce hořčice
špetka mletého pepře
1 paprikový lusk
1 lžička oregana
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce jemné strouhanky
1 citron
sůl
zelená petrželka
1 citron
Postup
Paprikový lusk očistíme, odstraníme semeník a současně s petrželkou jemně nasekáme.
Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a směsí potřeme osolené porce ryby.
Vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání ozdobíme plátkem citronu, případně malými rajčátky.
Podobné recepty:
Rybí rolky,
Sezamová rybička,
Standova rybka,
Steak z tuňáka,
Smažený pangasius,
Zlatá rybka slaná,
Česnekový pangasius na cibuli,
Losos na rozmarýnu,
Pstruh na rozmarýnu,
Filé v alobalu,
Rybí šátečky se sýrem,
Hlíva na rozmarýnu,
Špenátový pekáč s rybou,
Ryba liu (treska),
Báječná ryba,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Filé v páře se zeleninou,
Pangasius na zelenině,
Kapří kuličky,
Losos snadno a rychle,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.