Rybí filé po ďábelsku
Ingredience
600 g rybího filé
1 lžíce hořčice
špetka mletého pepře
1 paprikový lusk
1 lžička oregana
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce jemné strouhanky
1 citron
sůl
zelená petrželka
1 citron
Postup
Paprikový lusk očistíme, odstraníme semeník a současně s petrželkou jemně nasekáme.
Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a směsí potřeme osolené porce ryby.
Vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání ozdobíme plátkem citronu, případně malými rajčátky.
Podobné recepty:
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Ryba v alobalu,
Kapr po cikánsku ,
Pangasius po mlynářsku,
Losos s pórkem,
Lázeňské filé,
Pangasius na zelenině,
Ryba na řecký způsob,
Kapří kuličky,
Zapečená rybka,
Zlaté rybí nugetky,
Rybí rolky,
Pstruh po mlynářsku,
Ryba v citronové strouhance,
Tuňákové brambory,
Kapřík v kabátku,
Filé po cigánsku,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Ryba pod peřinou,
Pstruh na másle s mandlemi,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.