Rybí salát
Ingredience
400 g rybího filé (kostky)
150 g mrkve
150 g celeru
půl citronu
sůl
mletý pepř
5 lžic olivového oleje
5-6 lžic bílého jogurtu
Postup
Filé necháme rozmrznout. Nakrájíme ho na drobné kostky a na dvou lžících oleje podusíme do změknutí. Je-li třeba, můžeme trošku podlít vodou. Osolíme a necháme vychladnout.
Očištěnou zeleninu nahrubo nastrouháme. Na třech lžících oleje za stálého míchání chvíli osmahneme. Rovněž necháme vychladnout.
Vychladlé smícháme, pokropíme citronovou šťávou a promícháme s jogurtem. Podle chuti opepříme, případně dosolíme.
Podáváme s pečivem, nejlépe celozrnným.
Podobné recepty:
Filé v sýrovém kabátku,
Pečený pangasius s mandlemi,
Pangasius po mlynářsku,
Filé v páře se zeleninou,
Kapřík v kabátku,
Těstoviny s rybím špenátem,
Ryba s hořčicí,
Filé v alobalu,
Sezamová rybička,
Rybí salát,
Pečení pstruzi,
Lázeňské filé,
Pangasius raz-dva,
Standova rybka,
Rybí filé v těstíčku,
Ryba na řecký způsob,
Zlaté rybí nugetky,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Rybí rolky,
Losos na rozmarýnu,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.