Rybí salát
Ingredience
400 g rybího filé (kostky)
150 g mrkve
150 g celeru
půl citronu
sůl
mletý pepř
5 lžic olivového oleje
5-6 lžic bílého jogurtu
Postup
Filé necháme rozmrznout. Nakrájíme ho na drobné kostky a na dvou lžících oleje podusíme do změknutí. Je-li třeba, můžeme trošku podlít vodou. Osolíme a necháme vychladnout.
Očištěnou zeleninu nahrubo nastrouháme. Na třech lžících oleje za stálého míchání chvíli osmahneme. Rovněž necháme vychladnout.
Vychladlé smícháme, pokropíme citronovou šťávou a promícháme s jogurtem. Podle chuti opepříme, případně dosolíme.
Podáváme s pečivem, nejlépe celozrnným.
Podobné recepty:
Smažené pangakousky,
Kari kapr,
Filé na cibuli a slanině,
Schovaná ryba,
Kapr na hořčici,
Zlatá rybka slaná,
Ryba na řecký způsob,
Zlaté rybí nugetky,
Zapečený pangasius,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Kapří kuličky,
Pečený losos,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Rybí filé po ďábelsku,
Česnekový pangasius na cibuli,
Pangasalát,
Filé v sýrovém kabátku,
Ryba liu (treska),
Pangasius v žampionech,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.