Smažené pangakousky
Ingredience
filety z pangasia podle potřeby
sůl
citronová šťáva
koření na ryby
hladká mouka
tuk na smažení
Postup
Pangasia necháme úplně rozmrznout, osušíme a pokrájíme na malé kousky. Z obou stran je osolíme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme kořením. Necháme asi hodinu odležet.
Pak každý kousek lehce obalíme v mouce a osmažíme v rozpáleném tuku.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Steak z tuňáka,
Rybička v alobalu,
Zapečená rybka,
Hlíva s těstovinami,
Smažené pangakousky,
Růžový kapr,
Krabí zelenina,
Sezamová rybička,
Kapřík v kabátku,
Filé na cibuli a slanině,
Rybí salát,
Losos na rozmarýnu,
Rybí rolky,
Rybí filé v těstíčku,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Lososové minichlebíčky ,
Lázeňské filé,
Filé v sýrovém kabátku,
Dietní rybička,
Ryba liu (treska),
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.