Steak z tuňáka
Ingredience
4 steaky z tuňáka
sůl
olivový olej
Postup
Na rozpálené pánvi buď nasucho, nebo potřené troškou olivového oleje, opečeme steaky z každé strany asi 2 minuty.
Podáváme se zeleninovým salátem, případně vařenými novými brambůrkami. Kdo chce, může přidat jogurtový dresing.
Podobné recepty:
Losos na rozmarýnu,
Filé na cibuli a slanině,
Pikant čudlička,
Pečení pstruzi,
Rybí filé po ďábelsku,
Pangasalát,
Rybí šátečky se sýrem,
Pangasius v žampionech,
Pangasius v pivním těstíčku,
Zlaté rybí nugetky,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Losos snadno a rychle,
Pangasius raz-dva,
Kari rybka,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Kapří kuličky,
Tuňákové brambory,
Báječná ryba,
Losos na rozmarýnu,
Filé v alobalu,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.