Špenátový pekáč s rybou
Ingredience
4 porce ryby nebo rybího filé
brambory uvařené ve slupce
dušený špenát
150 g tvrdého sýra
sůl
koření na ryby
hladká mouka
Postup
Rybí filé (nerozmrazujeme) z obou stran osolíme, posypeme kořením na ryby a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.
Pekáč vytřeme olejem. Na dno naskládáme oloupané brambory pokrájené na kolečka. Brambory překryjeme špenátem a na něj naskládáme opečené filé. Posypeme strouhaným sýrem, vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme (200°C, cca 15-20 minut).
Podobné recepty:
Pečený pangasius s mandlemi,
Filé v páře se zeleninou,
Pangasius po mlynářsku,
Pangarolky,
Ryba v alobalu,
Zapečená rybka,
Steak z tuňáka,
Schovaná ryba,
Kapr na hořčici,
Pstruzi na bazalce,
Rybí filé po ďábelsku,
Báječná ryba,
Rybí filé na zelenině,
Pangasalát,
Ryba pod peřinou,
Česnekový pangasius na cibuli,
Rybí rolky,
Rybí filé v těstíčku,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Losos na rozmarýnu,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.