Špenátový pekáč s rybou
Ingredience
4 porce ryby nebo rybího filé
brambory uvařené ve slupce
dušený špenát
150 g tvrdého sýra
sůl
koření na ryby
hladká mouka
Postup
Rybí filé (nerozmrazujeme) z obou stran osolíme, posypeme kořením na ryby a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.
Pekáč vytřeme olejem. Na dno naskládáme oloupané brambory pokrájené na kolečka. Brambory překryjeme špenátem a na něj naskládáme opečené filé. Posypeme strouhaným sýrem, vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme (200°C, cca 15-20 minut).
Podobné recepty:
Pangasius na zelenině,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Pečený pangasius s mandlemi,
Rybí filety s těstovinami,
Filé v alobalu,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Pstruh na rozmarýnu,
Ryba v alobalu,
Filé na cibuli a slanině,
Báječná ryba,
Filé v sýrovém kabátku,
Zlaté rybí nugetky,
Lázeňské filé,
Zapečený pangasius,
Ryba na řecký způsob,
Mořské plody s rýží,
Pečený losos,
Smažené rybí filé,
Ryba s hořčicí,
Pstruh po mlynářsku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.