Špenátový pekáč s rybou
Ingredience
4 porce ryby nebo rybího filé
brambory uvařené ve slupce
dušený špenát
150 g tvrdého sýra
sůl
koření na ryby
hladká mouka
Postup
Rybí filé (nerozmrazujeme) z obou stran osolíme, posypeme kořením na ryby a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.
Pekáč vytřeme olejem. Na dno naskládáme oloupané brambory pokrájené na kolečka. Brambory překryjeme špenátem a na něj naskládáme opečené filé. Posypeme strouhaným sýrem, vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme (200°C, cca 15-20 minut).
Podobné recepty:
Pikant čudlička,
Pangasius raz-dva,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Mořské plody s rýží,
Růžový kapr,
Rybí filé na leču,
Zlatá rybka slaná,
Ryba na řecký způsob,
Zapečená rybka,
Pstruh na másle s mandlemi,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Kapřík v kabátku,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Losos snadno a rychle,
Losos s koprovými brambůrkami,
Kapr na hořčici,
Rybí filé po ďábelsku,
Pečený losos,
Rybička v alobalu,
Velké krevety s rýží ,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.