Špenátový pekáč s rybou
Ingredience
4 porce ryby nebo rybího filé
brambory uvařené ve slupce
dušený špenát
150 g tvrdého sýra
sůl
koření na ryby
hladká mouka
Postup
Rybí filé (nerozmrazujeme) z obou stran osolíme, posypeme kořením na ryby a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.
Pekáč vytřeme olejem. Na dno naskládáme oloupané brambory pokrájené na kolečka. Brambory překryjeme špenátem a na něj naskládáme opečené filé. Posypeme strouhaným sýrem, vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme (200°C, cca 15-20 minut).
Podobné recepty:
Křupavé pikantní rybí kousky,
Pangarolky,
Mořské plody s rýží,
Kari rybka,
Smažený pangasius,
Pangasalát,
Rybí filé v těstíčku,
Pangasius na zelenině,
Smažené pangakousky,
Rybička v alobalu,
Pstruh na másle s mandlemi,
Rybí filé na leču,
Pstruh na rozmarýnu,
Pečený losos,
Pangasius v pivním těstíčku,
Pangasius po mlynářsku,
Ryba na řecký způsob,
Losos s koprovými brambůrkami,
Pizza s uzeným lososem,
Rybí filé na zelenině,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.