Francouzské brambory
Ingredience
1 kg brambor
6 špekáčků
1 - 2 cibule
3 - 4 nakládané okurky
4 vejce
1 dl mléka
sůl
mletý pepř
olej
Postup
Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme a nakrájíme na kousky. Pekáč vymažeme olejem, rozložíme do něj polovinu pokrájených brambor. Osolíme. Špekáčky nakrájíme na kostičky a rozložíme na brambory. Cibuli a okurky pokrájíme nadrobno a nasypeme na špekáčky. Přikryjeme druhou polovinou brambor, opět lehce osolíme. Celá vejce rozšleháme vidličkou s mlékem, osolíme, opepříme a rovnoměrně rozlijeme na brambory. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a zapékáme asi 30 minut.
Podobné recepty:
Kotlety Tokio,
Kotlety v medové lázni,
Pikantní maso,
Vepřové karé s jablky,
Masíčko se zeleninkou,
Pikantní špekáčky,
Francouzské brambory,
Bramborová pizza,
Klobásy v bramborovém těstě,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Řízky herkules,
Smažené špízy,
Pařížské řízky,
Kotlety na cuketě,
Vepřová kýta v mléce,
Vepřové závitky v alobalu ,
Obrácené vepřové řízky ,
Špaldová pizza,
Sikulské kotlety,
Kavkazská játra,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.