Francouzské brambory

Hodnocení receptu

Ingredience

1 kg brambor
6 špekáčků
1 - 2 cibule
3 - 4 nakládané okurky
4 vejce
1 dl mléka
sůl
mletý pepř
olej

Postup

Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme a nakrájíme na kousky. Pekáč vymažeme olejem, rozložíme do něj polovinu pokrájených brambor. Osolíme. Špekáčky nakrájíme na kostičky a rozložíme na brambory. Cibuli a okurky pokrájíme nadrobno a nasypeme na špekáčky. Přikryjeme druhou polovinou brambor, opět lehce osolíme. Celá vejce rozšleháme vidličkou s mlékem, osolíme, opepříme a rovnoměrně rozlijeme na brambory. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a zapékáme asi 30 minut.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 12:14:28 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři