Mumie
Ingredience
500 g hladké mouky
250 g ztuženého tuku (Omega)
250 ml smetany ke šlehání
párky
Postup
Ztužený tuk nastrouháme na hrubém struhadle (studený z ledničky) a smícháme s moukou. Přidáme smetanu, promícháme a na vále zpracujeme na hladké těsto.
Po částech rozválíme, nakrájíme dlouhé proužky a namotáme na párky.
Na plechu potřeme rozšlehaným vejcem, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova (200°C, 15-20 minut).
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Vepřová kýta s Mochovankou,
Kotlety po srbsku,
Francouzské brambory,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Gyros řízky,
Kotlety v zelenině,
Obrácené vepřové řízky ,
Čínské vepřové nudličky,
Chalupářská bašta,
Nadívaná vepřová pečeně,
Vepřové kung-pao,
Irský hrnec,
Kotlety na paprice,
Fazolové chilli plecko,
Chudákova husa,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Maso v mrkvi s hráškem,
Maso podle Michala Davida,
Kanonýrský guláš,
Smažené klobásy,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.