Mumie
Ingredience
500 g hladké mouky
250 g ztuženého tuku (Omega)
250 ml smetany ke šlehání
párky
Postup
Ztužený tuk nastrouháme na hrubém struhadle (studený z ledničky) a smícháme s moukou. Přidáme smetanu, promícháme a na vále zpracujeme na hladké těsto.
Po částech rozválíme, nakrájíme dlouhé proužky a namotáme na párky.
Na plechu potřeme rozšlehaným vejcem, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova (200°C, 15-20 minut).
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Řízky herkules,
Maso na cibuli,
Bůček na bramborách,
Pepřové vepřové,
Zapečené kotlety,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Špekáčky v leču se sýrem,
Těstoviny s klobásou,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Párkový koláč,
Kotlety v zelenině,
Pikantní vepřové kotlety ,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Mumie,
Vepřové karé s jablky,
Kotlety v leču,
Kotlety na rýži,
Chobotnice z prvního patra,
Pórek se šunkou,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.