Smažené špízy
Ingredience
kabanos nebo špekáčky
několik menších cibulí
tvrdý sýr - vše v množství podle počtu a hladu strávníků
na obalení: vejce
hladká mouka
strouhanka
olej na smažení
Postup
Uzeninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, sýr na přiměřené kousky. Střídavě napichujeme na špejli. Nakonec celý špíz obalíme v trojobalu jako řízek a na rozpáleném oleji ze všech stran osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami a zeleninovým salátem nebo oblohou.
Podobné recepty:
Gratinované vepřové medailonky ,
Andulčino maso na zelenině,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Jižanské kotlety,
Krkovička z trouby,
Nadívaný vepřový bůček ,
Debrecínské plátky,
Řízky naruby,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Plovdivské maso,
Irský hrnec,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Kýta pod zeleninou,
Pečené koleno,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Chudákova husa,
Pajšl,
Schovančiny plátky,
Bigos,
Špekáčky v leču se sýrem,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.