Smažené špízy
Ingredience
kabanos nebo špekáčky
několik menších cibulí
tvrdý sýr - vše v množství podle počtu a hladu strávníků
na obalení: vejce
hladká mouka
strouhanka
olej na smažení
Postup
Uzeninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, sýr na přiměřené kousky. Střídavě napichujeme na špejli. Nakonec celý špíz obalíme v trojobalu jako řízek a na rozpáleném oleji ze všech stran osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami a zeleninovým salátem nebo oblohou.
Podobné recepty:
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Dušené plecko na smetaně,
Bigos,
Vepřové závitky v alobalu ,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Azu,
Maso pečené v zelí,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Chobotnice z prvního patra,
Pikantní špekáčky,
Vepřová panenka na barbecue omáčce ,
Kotlety v marinádě,
Schovančiny plátky,
Špekáčky s nivou a cibulí,
Vepřové závitky ve znojemské omáčce,
Athénská jehla,
Pikantní maso,
Sikulské kotlety,
Kotlety po srbsku,
Gyros řízky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.