Smažené špízy
Ingredience
kabanos nebo špekáčky
několik menších cibulí
tvrdý sýr - vše v množství podle počtu a hladu strávníků
na obalení: vejce
hladká mouka
strouhanka
olej na smažení
Postup
Uzeninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, sýr na přiměřené kousky. Střídavě napichujeme na špejli. Nakonec celý špíz obalíme v trojobalu jako řízek a na rozpáleném oleji ze všech stran osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami a zeleninovým salátem nebo oblohou.
Podobné recepty:
Zázvorová vepřová pečeně,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Žraločí ploutve,
Zapečené kotlety,
Hořčičná kýta v zelenině,
Těstoviny zase jinak,
Zapečené těstoviny se salámem a vejci,
Vietnamská pánev,
Kotlety po srbsku,
Vepřový pilaf,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Špagetová bábovka se špenátem,
Zapékané kotlety se sýrem,
Chalupářská bašta,
Gyros řízky,
Prezidentské maso,
Ražniči,
Krabí závitky,
Kanonýrský guláš,
Vepřové kotlety v majonéze,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.