Smažené špízy
Ingredience
kabanos nebo špekáčky
několik menších cibulí
tvrdý sýr - vše v množství podle počtu a hladu strávníků
na obalení: vejce
hladká mouka
strouhanka
olej na smažení
Postup
Uzeninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, sýr na přiměřené kousky. Střídavě napichujeme na špejli. Nakonec celý špíz obalíme v trojobalu jako řízek a na rozpáleném oleji ze všech stran osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami a zeleninovým salátem nebo oblohou.
Podobné recepty:
Athénská jehla,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Azu,
Řízky herkules,
Nikitin pekáček ,
Schovančiny plátky,
Masíčko se zeleninkou,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Pekingští hadi,
Bábovka - tlačenka,
Kotlety v zelenině,
Vepřové maso v sýrovém těstíčku,
Pečené koleno,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Vepřové na smetaně,
Vepřové nadivoko,
Bramborový točenec,
Plovdivské maso,
Kotlety na rýži,
Vepřové maso v zelenině,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.