Kotlety s uzenou paprikou
Ingredience
8 plátků vepřové kotlety
marináda: 3 vejce
2 lžíce solamylu
2 lžíce oleje
2 lžičky uzené papriky
2 lžičky soli
1 lžička majoránky
0,5 lžičky mletého pepře
olej na smažení
Postup
Všechny suroviny na marinádu důkladně promícháme.
Plátky masa zlehka naklepeme, protáhneme marinádou, naskládáme do misky a zbytkem marinády zalejeme. Necháme v chladu do druhého dne.
Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa v něm z obou stran opečeme.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou nebo sterilovanou zeleninou.
Podobné recepty:
Ildinčina klobásovka,
Nikitin pekáček ,
Maso pečené v zelí,
Bramborový točenec,
Medová pečínka,
Vepřový tokáň ,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Vepřové kostky se zeleninou,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Vepřový perkelt,
Kotlety po maďarsku,
Diblíkův propálený chřtán,
Rozlítaný ptáček ,
Bratislavské plecko,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Schovančiny plátky,
Klobásové knedlíky,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Pštrosí vejce ,
Plovdivské maso,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.