Řízky herkules
Ingredience
vepřová kotleta
sůl
salám herkules
uzený plátkový sýr
hladká mouka
vejce
strouhanka
tuk na smažení
Postup
Kotletu nakrájíme tak, že vždycky jeden plátek nedokrojíme a až další úplně ukrojíme. Takže každá porce budou dva tenké na jedné straně spojené plátky. Tím vznikne kapsa, kterou budeme plnit.
Obě části rozevřeme jako knihu, z obou stran osolíme a naklepeme. Poklademe kolečky salámu a na jednu polovinu položíme kousek sýra. Složíme oba plátky k sobě do původní polohy a okraje sklepneme paličkou k sobě. Celé obalíme v klasickém trojobalu jako řízek. Z obou stran usmažíme v rozpáleném oleji.
Podobné recepty:
Balkánská vepřová pečínka,
Pepřové vepřové,
Oběd z papiňáku,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Vepřový perkelt,
Buřtsalát,
Řízky s moravankou,
Vepřové kostky se zeleninou,
Vepřová žebírka,
Andulčino maso na zelenině,
Špagety zapečené v leču,
Diblíkův propálený chřtán,
Růžové řízky,
Pradědovo tajemství,
Buřty v pivní lázni,
Kari špagety,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Znojemské plátky,
Špekáčky v leču se sýrem,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.