Pepřové vepřové
Ingredience
4 silnější plátky vepřové kotlety
olej
sůl
mletý pepř
Postup
Omyté a osušené plátky masa lehce naklepeme a z obou stran opepříme. Naskládáme je do misky a zakapeme olejem. Necháme přes noc uležet.
Rozpálíme pánev nebo titanový hrnec, dno můžeme potřít olejem (není nutné, záleží na kvalitě nádobí), a plátky masa opečeme z každé strany 5-8 minut (podle tloušťky a kvality masa).
Podáváme s cuketovou přílohou a mrkvovými bramborami.
Podobné recepty:
Bramborová pizza,
Bratislavské plecko,
Plovdivské maso,
Krabí závitky,
Rozlítaný ptáček ,
Debrecínské plátky,
Marinovaná vepřová panenka ,
Schovančiny plátky,
Růžové řízky,
Rošťáci,
Prokládané brambory,
Smažené klobásy,
Chobotnice z prvního patra,
Kotlety po maďarsku,
Pikantní masové placičky,
Bigos,
Ďábelské kotlety,
Vepřová kýta s Mochovankou,
Vepřové kousky v těstíčku,
Maďarské pikantní plátky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.