Pepřové vepřové
Ingredience
4 silnější plátky vepřové kotlety
olej
sůl
mletý pepř
Postup
Omyté a osušené plátky masa lehce naklepeme a z obou stran opepříme. Naskládáme je do misky a zakapeme olejem. Necháme přes noc uležet.
Rozpálíme pánev nebo titanový hrnec, dno můžeme potřít olejem (není nutné, záleží na kvalitě nádobí), a plátky masa opečeme z každé strany 5-8 minut (podle tloušťky a kvality masa).
Podáváme s cuketovou přílohou a mrkvovými bramborami.
Podobné recepty:
Buřty v pivní lázni,
Vepřové závitky v alobalu ,
Pórek se šunkou,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Smažené špízy,
Klobásové knedlíky,
Vepřové maso v zelenině,
Krabí závitky,
Kotlety po maďarsku,
Vepřové plátky po selsku,
Pikantní maso,
Pekingští hadi,
Těstoviny s klobásou,
Klobásky v zelenině,
Pikant-kotlety v alobalu,
Pštrosí vejce ,
Vepřové karé s jablky,
Námořnické kotlety,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.