Pepřové vepřové
Ingredience
4 silnější plátky vepřové kotlety
olej
sůl
mletý pepř
Postup
Omyté a osušené plátky masa lehce naklepeme a z obou stran opepříme. Naskládáme je do misky a zakapeme olejem. Necháme přes noc uležet.
Rozpálíme pánev nebo titanový hrnec, dno můžeme potřít olejem (není nutné, záleží na kvalitě nádobí), a plátky masa opečeme z každé strany 5-8 minut (podle tloušťky a kvality masa).
Podáváme s cuketovou přílohou a mrkvovými bramborami.
Podobné recepty:
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Kotlety na rýži,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Vepřový tokáň ,
Kotlety v zelenině,
Prezidentské maso,
Nadívaný vepřový bůček ,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Pečeně se švestkami,
Oběd z papiňáku,
Jižanské kotlety,
Pradědovo tajemství,
Vepřové kung-pao,
Pikantní omeleta,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Růžové řízky,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Francouzské brambory,
Pórek se šunkou,
Hořčičná kýta v zelenině,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.