Prezidentské maso
Ingredience
750 g vepřové kýty nebo krkovičky
150 g šunky nebo šunkového salámu
hořčice
3-4 velké cibule
2 vejce
150 g tvrdého sýra
sůl
mletý pepř
olej
Postup
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Na rozpáleném oleji je z jedné strany opečeme.
Opečené maso naskládáme do pekáče vytřeného olejem opečenou stranou nahoru. Potřeme je hořčicí, poklademe salámem, na salám cibuli a zalijeme rozšlehánými vejci, do kterých jsme zamíchali nastrouhaný sýr.
Přikrytý pekáč vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme do změknutí masa. Ke konci na chvíli odkryjeme aby povrch pěkně zezlátnul.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Kari špagety,
Pradědovo tajemství,
Athénská jehla,
Zasýřené kotlety,
Kotlety v zelenině,
Vietnamská pánev,
Roláda z bůčku,
Palačinky s párkem,
Pórek se šunkou,
Párkový koláč,
Luxusní špekáčky,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Vepřové nadivoko,
Jižanské kotlety,
Bratislavské plecko,
Kotlety po maďarsku,
Kotlety po židovsku,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Pikantní masové placičky,
Buřty v pivní lázni,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.