Ražniči
Ingredience
libové vepřové maso
anglická slanina
klobása
tenké párky
cibule
paprika
sůl
koření gyros nebo grilovací
olej - vše v množství podle počtu a chuti strávníků
Postup
Maso nakrájíme na kostky a promícháme s kořením a trochou oleje. Necháme uležet přes noc. Slaninu, párky a papriku nakrájíme na kousky, klobásu a cibuli na kolečka. Všechno střídavě napichujeme na jehly nebo špejle. Naskládáme na plech potřený olejem, trošičku podlijeme a upečeme doměkka (asi hodinu). Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou nebo kečupem.
Podobné recepty:
Čínské vepřové nudličky,
Bagety s překvapením,
Pradědovo tajemství,
Maso na cibuli,
Marinovaná játra,
Vietnamská pánev,
Bramborová pizza,
Chudákova husa,
Řízky naruby,
Krabí závitky,
Vepřový perkelt,
Špekáčky v leču se sýrem,
Růžové řízky,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Plovdivské maso,
Doutníky,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Buřty v pivní lázni,
Francouzské brambory,
Oběd z papiňáku,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.