Ražniči
Ingredience
libové vepřové maso
anglická slanina
klobása
tenké párky
cibule
paprika
sůl
koření gyros nebo grilovací
olej - vše v množství podle počtu a chuti strávníků
Postup
Maso nakrájíme na kostky a promícháme s kořením a trochou oleje. Necháme uležet přes noc. Slaninu, párky a papriku nakrájíme na kousky, klobásu a cibuli na kolečka. Všechno střídavě napichujeme na jehly nebo špejle. Naskládáme na plech potřený olejem, trošičku podlijeme a upečeme doměkka (asi hodinu). Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou nebo kečupem.
Podobné recepty:
Balkánská vepřová pečínka,
Medová pečínka,
Vepřové maso v zelenině,
Jižanské kotlety,
Maso se zeleninou,
Bramborový točenec,
Athénská jehla,
Maďarské pikantní plátky,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Vepřové nadivoko,
Kotlety Tokio,
Roláda z bůčku,
Vepřové kousky v těstíčku,
Vepřové kostky v leču,
Krabí závitky,
Pikantní řízky v těstíčku,
Kotlety na rýži,
Klobásky v zelenině,
Bigos,
Masíčko se zeleninkou,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.