Ražniči
Ingredience
libové vepřové maso
anglická slanina
klobása
tenké párky
cibule
paprika
sůl
koření gyros nebo grilovací
olej - vše v množství podle počtu a chuti strávníků
Postup
Maso nakrájíme na kostky a promícháme s kořením a trochou oleje. Necháme uležet přes noc. Slaninu, párky a papriku nakrájíme na kousky, klobásu a cibuli na kolečka. Všechno střídavě napichujeme na jehly nebo špejle. Naskládáme na plech potřený olejem, trošičku podlijeme a upečeme doměkka (asi hodinu). Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou nebo kečupem.
Podobné recepty:
Diblíkův propálený chřtán,
Jazyk v pikantní omáčce,
Palačinky s párkem,
Klobásový pudink,
Vepřové závitky v alobalu ,
Nadívaný vepřový bůček ,
Žraločí ploutve,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Prezidentské maso,
Krkovička na zelí s noky,
Fazolové chilli plecko,
Prokládané brambory,
Kotlety na cuketě,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Irský hrnec,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Vepřová kýta s Mochovankou,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.