Vepřové kostky v leču
Ingredience
600 g vepřové kýty
2 cibule
1 menší cuketa (není nutná)
1 sklenice zeleninového leča (330 g)
olej
sůl
mletý pepř
drcený kmín
Postup
Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky. Cibuli posekáme nadrobno a osmahneme na oleji. K osmažené cibuli přidáme maso a prudce ze všech stran opečeme. Pak osolíme, okmínujeme a opepříme. Promícháme, trochu podlijeme vodou, přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka. Zatím oloupeme cuketu a nakrájíme na kostičky. Až je maso téměř měkké, přidáme k němu cuketu, promícháme a dodusíme doměkka. Je-li třeba, podlijeme během dušení trochou vody. K měkkému masu přidáme lečo, promícháme a necháme chvíli přejít varem. Podáváme s těstovinami nebo rýží.
Podobné recepty:
Prezidentské maso,
Masová směs v bramboráku,
Smažený sýr se šunkou,
Kotlety v leču,
Tlačenková podkova,
Vepřová kýta s Mochovankou,
Ďábelské kotlety,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Klobásové knedlíky,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Buřtsalát,
Rošťáci,
Vepřová kýta v mléce,
Párky v županu,
Těstoviny s játry,
Zasýřené kotlety,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Kotlety na másle s jablky,
Kotlety s uzenou paprikou,
Domácí šunka,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.