Znojemské ragů
Ingredience
600 g vepřového plecka
olej
3 cibule
1 lžíce hořčice
6 sterilovaných okurků
sůl
mletý pepř
mletá paprika
majoránka
mletý kmín
2 lžíce hladké mouky
Postup
Maso pokrájíme na kostky, 2 cibule nadrobno.
Na rozpáleném oleji necháme zpěnit cibuli, přidáme maso a za častého míchání smažíme dohněda.
Osolíme, okořeníme, přidáme hořčici a podlijeme horkou vodou. Pod pokličkou dusíme doměkka.
Okurky a třetí cibuli nakrájíme na kostičky a přidáme k měkkému masu.
Mouku rozkvedláme v troše studené vody a vlijeme do hrnce. Promícháme a povaříme ještě 15 minut.
Podáváme s knedlíkem nebo noky.
Podobné recepty:
Kýta pod zeleninou,
Přírodní řízek s hořčicí,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Vepřové nadivoko,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Oběd z papiňáku,
Roláda z bůčku,
Utopenci,
Lahůdkové balíčky,
Maďarské pikantní plátky,
Vietnamská pánev,
Pštrosí vejce ,
Kotlety v medové lázni,
Maso na cibuli,
Chalupářská bašta,
Vepřové plátky s paprikou,
Tlačenková podkova,
Diblíkův propálený chřtán,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.