Znojemské ragů
Ingredience
600 g vepřového plecka
olej
3 cibule
1 lžíce hořčice
6 sterilovaných okurků
sůl
mletý pepř
mletá paprika
majoránka
mletý kmín
2 lžíce hladké mouky
Postup
Maso pokrájíme na kostky, 2 cibule nadrobno.
Na rozpáleném oleji necháme zpěnit cibuli, přidáme maso a za častého míchání smažíme dohněda.
Osolíme, okořeníme, přidáme hořčici a podlijeme horkou vodou. Pod pokličkou dusíme doměkka.
Okurky a třetí cibuli nakrájíme na kostičky a přidáme k měkkému masu.
Mouku rozkvedláme v troše studené vody a vlijeme do hrnce. Promícháme a povaříme ještě 15 minut.
Podáváme s knedlíkem nebo noky.
Podobné recepty:
Azu,
Pečené koleno,
Kotlety v zelenině,
Vepřové maso v zelenině,
Špekáčky s nivou a cibulí,
Řízky herkules,
Řízky naruby,
Fazolové chilli plecko,
Vepřová panenka na barbecue omáčce ,
Pradědovo tajemství,
Kanonýrský guláš,
Klobásy v bramborovém těstě,
Kotlety po srbsku,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Kari špagety,
Řízky s moravankou,
Dušené plecko na smetaně,
Špagety zapečené v leču,
Mumie,
Čertův měšec,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.