Jazyk v pikantní omáčce
Ingredience
2 vepřové jazyky
1 větší cibule
5 stroužků česneku
1 lžíce sojové omáčky
100 ml bílého vína
1/2 lžičky zázvoru
1/2 lžičky pálivé mleté papriky
1/2 lžičky soli
1 hrnek vody (asi 250 ml)
1 lžička solamylu
Postup
Všechno kromě solamylu vložíme do tlakového hrnce a uvaříme (asi hodinu). Uvařené jazyky opláchneme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme. Všechno ostatní rozmixujeme. V trošce vody rozmícháme solamyl, vlijeme do omáčky a chvíli povaříme. Podle potřeby dosolíme a vložíme do ní nakrájené jazyky. Podáváme s těstovinami nebo rýží a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Řízky s moravankou,
Azu,
Smažené špízy,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Pikantní maso,
Lečo s uzeninou,
Vepřové kostky se zeleninou,
Těstoviny zase jinak,
Zasýřené kotlety,
Balkánská vepřová pečínka,
Obrácené vepřové řízky ,
Párkový koláč,
Pikantní špekáčky,
Lahůdkové balíčky,
Maso pečené v zelí,
Diblíkův propálený chřtán,
Domácí šunka,
Vepřové plátky po selsku,
Vepřová kýta v mléce,
Klobásky v zelenině,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.