Marinovaná játra

Hodnocení receptu

Ingredience

600 g vepřových jater
5 lžic oleje
1 lžička mleté papriky
1 lžička kari
0,5 lžičky pepře
1 lžička drceného kmínu
sůl
cibule
snítka saturejky

Postup

Olej smícháme s pepřem, paprikou, kari a kmínem.

Očištěná osušená játra nakrájíme na kousky a promícháme s ochuceným olejem. Necháme 60 minut v chladu.

Obsah misky vyklopíme na rozpálenou pánev a za občasného promíchání opečeme.

Na talíři játra osolíme, posypeme nakrájenou cibulí a ozdobíme saturejkou.

Podáváme s chlebem, můžeme přiložit i kečup nebo tatarskou omáčku.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 14:49:29 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři