Marinovaná játra
Ingredience
600 g vepřových jater
5 lžic oleje
1 lžička mleté papriky
1 lžička kari
0,5 lžičky pepře
1 lžička drceného kmínu
sůl
cibule
snítka saturejky
Postup
Olej smícháme s pepřem, paprikou, kari a kmínem.
Očištěná osušená játra nakrájíme na kousky a promícháme s ochuceným olejem. Necháme 60 minut v chladu.
Obsah misky vyklopíme na rozpálenou pánev a za občasného promíchání opečeme.
Na talíři játra osolíme, posypeme nakrájenou cibulí a ozdobíme saturejkou.
Podáváme s chlebem, můžeme přiložit i kečup nebo tatarskou omáčku.
Podobné recepty:
Bábovka - tlačenka,
Balkánská vepřová pečínka,
Domácí šunka,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Athénská jehla,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Pikantní omeleta,
Bábovka - tlačenka,
Diblíkův propálený chřtán,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Zasýřené kotlety,
Nadívaná vepřová pečeně,
Vepřový pilaf,
Medailonky v bramborovém kabátku,
Chobotnice z prvního patra,
Tlačenková podkova,
Vepřová roláda,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Řízky naruby,
Pečená krkovička,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.