Fazolový hrnec sázavského rančera
Ingredience
500 g vepřové plece
2 cibule
sádlo nebo olej
sůl
pepř
1 klobása
3 lžíce kečupu
1 až 2 konzervy fazolí ve slaném nálevu
4 stroužky česneku
kmín
1 červená a 1 zelená paprika
špetka chilli a šalvěje
Čas přípravy
90 minut
Postup
Maso nakrájíme na kousky, cibuli nadrobno. V kastrole rozehřejeme tuk, vhodíme cibuli, osmahneme ji, přidáme osolené a opepřené maso a za stálého míchání opečeme. Podlijeme vodou a dusíme až maso změkně. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky, kečup fazole z konzervy a krátce povaříme. Dochutíme česnekem, kmínem, šalvějí a chilli a podle chuti dosolíme a dopepříme a ještě krátce povaříme.V létě přidáme na proužky pokrájenou cuketu, řůžičky brokolice, kapustu či zelené fazolky. Místo čerstvého masa můžeme použít vepřové nebo hovězí maso z konzervy. Podáváme s chlebem
Podobné recepty:
Pikantní pečená žebírka ,
Špekáčky s nivou a cibulí,
Marinovaná játra,
Medová pečínka,
Vepřové maso v sýrovém těstíčku,
Ďábelské kotlety,
Krkovička z trouby,
Rozmarýnové kotlety,
Klobásy v bramborovém těstě,
Azu,
Pečeně se švestkami,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Rozlítaný ptáček ,
Bramborová pizza,
Pečená krkovička,
Smažené klobásy,
Nikitin pekáček ,
Těstoviny s játry,
Vepřový pilaf,
Pikantní omeleta,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.