Fazolový hrnec sázavského rančera
Ingredience
500 g vepřové plece
2 cibule
sádlo nebo olej
sůl
pepř
1 klobása
3 lžíce kečupu
1 až 2 konzervy fazolí ve slaném nálevu
4 stroužky česneku
kmín
1 červená a 1 zelená paprika
špetka chilli a šalvěje
Čas přípravy
90 minut
Postup
Maso nakrájíme na kousky, cibuli nadrobno. V kastrole rozehřejeme tuk, vhodíme cibuli, osmahneme ji, přidáme osolené a opepřené maso a za stálého míchání opečeme. Podlijeme vodou a dusíme až maso změkně. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky, kečup fazole z konzervy a krátce povaříme. Dochutíme česnekem, kmínem, šalvějí a chilli a podle chuti dosolíme a dopepříme a ještě krátce povaříme.V létě přidáme na proužky pokrájenou cuketu, řůžičky brokolice, kapustu či zelené fazolky. Místo čerstvého masa můžeme použít vepřové nebo hovězí maso z konzervy. Podáváme s chlebem
Podobné recepty:
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Athénská jehla,
Vepřové kostky Radegast,
Vepřový perkelt,
Kotlety po srbsku,
Řízky herkules,
Znojemské plátky,
Vepřové karé s jablky,
Palačinky s párkem,
Vepřové kostky se zeleninou,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Bigos,
Vepřové plátky s paprikou,
Bramborový točenec,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Vietnamská pánev,
Smažené klobásy,
Roláda z bůčku,
Kotlety s uzenou paprikou,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.