Fazolový hrnec sázavského rančera

Hodnocení receptu

Ingredience

500 g vepřové plece
2 cibule
sádlo nebo olej
sůl
pepř
1 klobása
3 lžíce kečupu
1 až 2 konzervy fazolí ve slaném nálevu
4 stroužky česneku
kmín
1 červená a 1 zelená paprika
špetka chilli a šalvěje

Čas přípravy

90 minut

Postup

Maso nakrájíme na kousky, cibuli nadrobno. V kastrole rozehřejeme tuk, vhodíme cibuli, osmahneme ji, přidáme osolené a opepřené maso a za stálého míchání opečeme. Podlijeme vodou a dusíme až maso změkně. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky, kečup fazole z konzervy a krátce povaříme. Dochutíme česnekem, kmínem, šalvějí a chilli a podle chuti dosolíme a dopepříme a ještě krátce povaříme.V létě přidáme na proužky pokrájenou cuketu, řůžičky brokolice, kapustu či zelené fazolky. Místo čerstvého masa můžeme použít vepřové nebo hovězí maso z konzervy. Podáváme s chlebem

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:18 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři