Fazolový hrnec sázavského rančera
Ingredience
500 g vepřové plece
2 cibule
sádlo nebo olej
sůl
pepř
1 klobása
3 lžíce kečupu
1 až 2 konzervy fazolí ve slaném nálevu
4 stroužky česneku
kmín
1 červená a 1 zelená paprika
špetka chilli a šalvěje
Čas přípravy
90 minut
Postup
Maso nakrájíme na kousky, cibuli nadrobno. V kastrole rozehřejeme tuk, vhodíme cibuli, osmahneme ji, přidáme osolené a opepřené maso a za stálého míchání opečeme. Podlijeme vodou a dusíme až maso změkně. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky, kečup fazole z konzervy a krátce povaříme. Dochutíme česnekem, kmínem, šalvějí a chilli a podle chuti dosolíme a dopepříme a ještě krátce povaříme.V létě přidáme na proužky pokrájenou cuketu, řůžičky brokolice, kapustu či zelené fazolky. Místo čerstvého masa můžeme použít vepřové nebo hovězí maso z konzervy. Podáváme s chlebem
Podobné recepty:
Klobásový pudink,
Pivovarská bašta,
Zapečené kotlety,
Kotlety na rýži,
Plecko v zelenině,
Hořčičná kýta v zelenině,
Kotlety na šlehačce,
Sikulské kotlety,
Schovančiny plátky,
Maso na cibuli,
Vepřové kotlety v majonéze,
Luxusní špekáčky,
Kotlety v zelenině,
Čínské vepřové nudličky,
Gyros řízky,
Kotlety po maďarsku,
Zasýřené kotlety,
Vepřové závitky v alobalu ,
Vepřové kung-pao,
Pečená krkovička,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.