Fazolový hrnec sázavského rančera
Ingredience
500 g vepřové plece
2 cibule
sádlo nebo olej
sůl
pepř
1 klobása
3 lžíce kečupu
1 až 2 konzervy fazolí ve slaném nálevu
4 stroužky česneku
kmín
1 červená a 1 zelená paprika
špetka chilli a šalvěje
Čas přípravy
90 minut
Postup
Maso nakrájíme na kousky, cibuli nadrobno. V kastrole rozehřejeme tuk, vhodíme cibuli, osmahneme ji, přidáme osolené a opepřené maso a za stálého míchání opečeme. Podlijeme vodou a dusíme až maso změkně. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky, kečup fazole z konzervy a krátce povaříme. Dochutíme česnekem, kmínem, šalvějí a chilli a podle chuti dosolíme a dopepříme a ještě krátce povaříme.V létě přidáme na proužky pokrájenou cuketu, řůžičky brokolice, kapustu či zelené fazolky. Místo čerstvého masa můžeme použít vepřové nebo hovězí maso z konzervy. Podáváme s chlebem
Podobné recepty:
Bábovka - tlačenka,
Lahůdkové balíčky,
Vepřové maso v sýrovém těstíčku,
Maso na cibuli,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Plovdivské maso,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Vietnamská pánev,
Krkovička z trouby,
Gratinované vepřové medailonky ,
Kotlety na rýži,
Vepřové na smetaně,
Azu,
Růžové řízky,
Špagetová bábovka se špenátem,
Zázvorová vepřová pečeně,
Medová pečínka,
Zapečené řízky s hořčicí,
Tlačenková podkova,
Vepřová roláda,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.