Rozlítaný ptáček
Ingredience
500 g vepřové kýty
200 g gothaje
3 vejce
cibule
olej
sůl
hotová jíška na zahuštění
Čas přípravy
40 minut
Postup
Na oleji popěníme cibuli, přidáme maso, osolíme. Zalijeme vodou dle potřeby množství omáčky. Když je maso měkké, zahustíme hotovou jíškou, přidáme nadrobno nakrájený gothaj, necháme přejít varem a do hotové omáčky nakrájíme vařená vejce
Podobné recepty:
Smažené špízy,
Pikantní řízky v těstíčku,
Prokládané brambory,
Moravští vrabci,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Smažený sýr se šunkou,
Vietnamská pánev,
Žraločí ploutve,
Vepřové kostky v leču,
Vepřové závitky ve znojemské omáčce,
Růžové řízky,
Vepřové na smetaně,
Pikantní omeleta,
Kari špagety,
Pikantní ježci,
Židovská jehla,
Špagety zapečené v leču,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Diblíkův propálený chřtán,
Rozmarýnové kotlety,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.