Rozlítaný ptáček
Ingredience
500 g vepřové kýty
200 g gothaje
3 vejce
cibule
olej
sůl
hotová jíška na zahuštění
Čas přípravy
40 minut
Postup
Na oleji popěníme cibuli, přidáme maso, osolíme. Zalijeme vodou dle potřeby množství omáčky. Když je maso měkké, zahustíme hotovou jíškou, přidáme nadrobno nakrájený gothaj, necháme přejít varem a do hotové omáčky nakrájíme vařená vejce
Podobné recepty:
Gyros řízky,
Pivovarská bašta,
Pikantní řízky v těstíčku,
Čertův měšec,
Prezidentské maso,
Jazyk v pikantní omáčce,
Medvědí tlapy,
Masíčko se zeleninkou,
Krabí závitky,
Masová směs v bramboráku,
Košovská specialita,
Vepřová pečeně se sýrem,
Vepřový pilaf,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Nikitin pekáček ,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Schovančiny plátky,
Vietnamská pánev,
Pepřové vepřové,
Andulčino maso na zelenině,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.