Vepřová panenka na barbecue omáčce

Hodnocení receptu

Ingredience

750 g vepřové panenky
pepř
česneková sůl
750 g brambor
500 g zelených fazolek
200 ml nízkotučné barbecue omáčky
200 ml vody
olej

Čas přípravy

120 minut

Postup

Maso nakrájíme na 3 cm kostky, ochutíme česnekovou solí a pepřem a vložíme do vlhkého hrnce, který jsme předtím postříkali olejem. Zprudka ho opečeme, přidáme barbecue omáčku a vodu. Snížíme teplotu na minimum, důkladně promícháme a vše asi 1 hodunu dusíme. Pak přidáme brambory, které pokrájíme na menší kostičky. Směs vaříme dalších 20 minut, dokud nejsou brambory téměř uvařené. Poté přidáme fazolky a ještě asi 5 minut povaříme.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:18 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři