Vepřové maso na kmíně s pivem
Ingredience
600 g vepřového masa
1 lžíce sádla
1 cibule
1 lžička kmínu
sůl
pepř
1/4 l piva
2 lžíce strouhaného chleba
Čas přípravy
30 minut
Postup
Na sádle zpěníme cibuli, vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a dusíme s pepřem a kmínem. Nakonec podlijeme troškou vody a pivem a povaříme. Podáváme s brambory.
Podobné recepty:
Vietnamská pánev,
Prokládaná kotleta,
Rozlítaný ptáček ,
Nadívaný vepřový bůček ,
Kotlety na houbách,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Smažené špízy,
Pikantní maso,
Bigos,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Vepřové na smetaně,
Zasýřené kotlety,
Pepřové vepřové,
Utopenci,
Obrácené vepřové řízky ,
Masíčko se zeleninkou,
Čínské vepřové nudličky,
Diblíkův propálený chřtán,
Kavkazská játra,
Zapečené těstoviny se salámem a vejci,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.