Vepřové maso na kmíně s pivem
Ingredience
600 g vepřového masa
1 lžíce sádla
1 cibule
1 lžička kmínu
sůl
pepř
1/4 l piva
2 lžíce strouhaného chleba
Čas přípravy
30 minut
Postup
Na sádle zpěníme cibuli, vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a dusíme s pepřem a kmínem. Nakonec podlijeme troškou vody a pivem a povaříme. Podáváme s brambory.
Podobné recepty:
Pečená krkovička,
Řízky herkules,
Maso na cibuli,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Vepřové plátky po selsku,
Vepřové kostky se zeleninou,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
Diblíkův propálený chřtán,
Pařížské řízky,
Nadívaný vepřový bůček ,
Pórek se šunkou,
Vepřové závitky ve znojemské omáčce,
Pštrosí vejce ,
Medová pečínka,
Vepřové nadivoko,
Bramborový točenec,
Sikulské kotlety,
Špaldová pizza,
Pajšl,
Bábovka - tlačenka,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.