Ildinčina klobásovka
Ingredience
200 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
200 g tvrdého sýra
200 g klobásy
200 ml mléka
3 vejce
sádlo a strouhanka do formy
Postup
V míse smícháme mouku s práškem do pečiva. Přidáme postrouhaný sýr, na kostičky nakrájenou klobásu, celá vejce, mléko a dobře promícháme. Kdo chce, může přidat čerstvé bylinky. Bábovkovou formu vymažeme důkladně sádlem a vysypeme strouhankou. Nalijeme do ní těsto a upečeme při 180°C. Zkoušíme špejlí.
Podobné recepty:
Ďábelské kotlety,
Námořnické kotlety,
Pradědovo tajemství,
Tlačenková podkova,
Pikantní řízky v těstíčku,
Zapečené rizoto,
Vepřové kostky v leču,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Bramborová pizza,
Obrácené vepřové řízky ,
Azu,
Francouzské brambory,
Masíčko se zeleninkou,
Zasýřené kotlety,
Andulčino maso na zelenině,
Židovská jehla,
Domácí šunka,
Kotlety po srbsku,
Klobásový pudink,
Vepřové kostky Radegast,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.