Játra na cibulce
Ingredience
500 g drůbežích jater
100 g anglické slaniny
1 cibule
karí
sůl
pepř
drcený kmín
rajče
zelená petrželka
Postup
Na pánvi rozehřejeme kostičky slaniny a osmažíme na ní pokrájenou cibuli. Přidáme játra nakrájená na kousky a za stálého míchání smažíme doměkka. Během smažení posypeme kmínem, pepřem a karí. Hotová játra osolíme a na talíři ozdobíme kousky rajčat a zelenou petrželkou. Podáváme s chlebem.
Podobné recepty:
Bažant na zázvoru,
Krůtí soté,
Bažant na medu,
Krůtí plátky v pikantní omáčce,
Krůtí kýta po staročesku,
Krůtí prsa v těstíčku,
Drůbeží plátky v strakaté omáčce,
Krůtí pečeně z papiňáku,
Krůtí roláda s červeným zelím,
Flamendr,
Chilli con carne,
Krůtí prsa s kukuřicí,
Krůtí roládky,
Drůbeží prsa v kukuřici,
Krůtí závitek se špenátem a šunkou,
Játra na cibulce,
Krůta s mandlovou nádivkou,
Krůtí placky,
Játrová směs na špagety,
Krůtí kari medailonky,
další recepty z kategorie Drůbeží maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.