Játra na cibulce
Ingredience
500 g drůbežích jater
100 g anglické slaniny
1 cibule
karí
sůl
pepř
drcený kmín
rajče
zelená petrželka
Postup
Na pánvi rozehřejeme kostičky slaniny a osmažíme na ní pokrájenou cibuli. Přidáme játra nakrájená na kousky a za stálého míchání smažíme doměkka. Během smažení posypeme kmínem, pepřem a karí. Hotová játra osolíme a na talíři ozdobíme kousky rajčat a zelenou petrželkou. Podáváme s chlebem.
Podobné recepty:
Krůtí prsa s ořechy,
Krůtí prsa s kukuřicí,
Krůtí prsa s rozmarýnem a fazolemi,
Krůtí plátky v pikantní omáčce,
Pečená kachna,
Kuličky z krůtího masa,
Krůtí prsa v těstíčku,
Krůtí v sezamovém těstíčku,
Krůtí řízky s kukuřičnými lupínky,
Krůtí kari medailonky,
Krůtí roládky,
Krůtí na divoko,
Krůtí medailonky s bramboráčky,
Krůtí placky,
Krůtí kýta na smetaně,
Krůtí v mrkvové omáčce,
Drůbeží játra s jablky na kari,
Drůbeží plátky v strakaté omáčce,
Krůtí kousky v sýrové omáčce,
Flamendr,
další recepty z kategorie Drůbeží maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.