Pečené maso se zelím a těstovinami
Ingredience
jakékoliv maso vhodné na pečení
nejlépe nějaké odřezky (použila jsem krůtí kýtu)
500 g kysaného zelí
400 g těstovin
sůl
kmín
koření na pečené maso
olej
Postup
Osušené maso ze všech stran osolíme, okořeníme a vložíme do olejem vytřeného pekáčku. Podlijeme trochou vody a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka.
Měkké maso z pekáče vyjmeme a do výpeku zamícháme kysané zelí (kdo nerad moc kyselé, může zelí napřed propláchnout vodou a nechat okapat). Přikryjeme a vložíme zpátky do trouby asi na 20 minut (do změknutí zelí). Zatím maso pokrájíme na kousky a společně se zvlášť uvařenými těstovinami vmícháme do měkkého zelí v pekáči.
Podobné recepty:
Zapečené kuřecí se slaninou a sýrem,
Baskické kuřecí paličky ,
Roláda z kuřecích prsíček,
Pizza trojúhelníky,
Kuře na slanině,
Špenátové rizoto,
Kuřecí kousky s pórkem a ananasem,
Sváteční kuřecí roláda,
Vylepšené řízky,
Kuřecí prsa s medovým pórkem,
Kuře,
Krkonošské kuře,
Bohatýrská jehla,
Červená fazolová pánev,
Červené špízy,
Drůbeží nudličky s cuketou,
Medové kuře,
Nudlo-maso s bylinkami,
Bylinkové řízky,
Kuře kung-pao,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.