Rizoto z mletého masa
Ingredience
500 g mletého masa
2 cibule
sůl
pepř
trocha oleje
mletá paprika
400 g rýže
50 g tvrdého sýra
hrst zelené petrželky
Postup
Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání opečeme. Osolíme, opepříme, opaprikujeme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Rýži uvaříme obvyklým způsobem. Do hotové rýže vmícháme maso a nadrobno posekanou zelenou petrželku. Na talíři posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Masová směs na topinky,
Placky starého města,
Masovo-zeleninové lasagne,
Masová omáčka na těstoviny,
Kapustový bochník,
Kavkazské koule,
Šlehané bifteky,
Zapékané bulky s mletým masem a sýrem,
Sekaná se smaženou cibulkou,
Plněná sekaná,
Kapustová bábovka,
Hradecké koule,
Sekaná pečeně po středomořsku,
Masovo-bramborová omeleta,
Zahradnická sekaná,
Zapečené šunkové rolky,
Lasagne zapečené s masem,
Sekaná z pekárny,
Cuketové karbenátky s bazalkou,
Mleté maso s kukuřicí,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.